Baka u 94. godini saznala da je MUŽ VARA: Njena osveta je pogledana 44 MILIONA PUTA, pozvala je njegovu ljubavnicu, pa smislila plan

Unuk je zabilježio njenu ispovijest koja na TikToku ima 13.100.000 pregleda i preko 2.600.000 lajkova, a na Facebooku je snimak viđen neverovatnih 44.000.000 puta.
Baku Doris je muž prevario kada je bila mlada. Kada je to otkrila smislila je lukav plan.
– Saznala sam da ima drugu ženu pa sam se sprijateljila sa njom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Jedne noći, otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da je ništa ne pitam. Za razliku od mene, ona se napila. Kada je došlo vrijeme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da joj je glava pala u tanjir i tako je zaspala. Onda sam pozvala supruga i rekla mu da dođe po svoju djevojku – ispričala je Doris.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Baka Doris je na društvenim mrežama iznijela brojne detalje iz života – poput toga da je imala dva muža alkoholičara i da je rodila petoro djece. Nakon drugog razvoda radila je tri posla da bi izdržavala porodicu.

Kasnije je otvorila vrtić i dozvolila roditeljima da plaćaju u skladu sa primanjima. Od majki lošeg materijalnog stanja nije uzimala novac, o njihovoj djeci brinula je besplatno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts