UZROK BROJ 1 SMRTONOSNE UPALE: Ne osjećate je, ne vidite a može da vas ubije

Hroničnu upalu u tijelu ne vidite i niste je uopšte svjesni, a ona je uzrok najsmrtonosnijih bolesti.

Upala je prirodna reakcija tijela na povredu ili infekciju. Na primjer, kad se posječete, taj dio prsta otekne jer tijelo šalje ćelije koje će pomoći da ta rana zaraste. Međutim, hroničnu upalu u tijelu ne vidite i niste je uopšte svjesni, a ona polako oštećuje arterije i druge organe.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Najopasnije bolesti koje su povezane sa upalom su kardiovaskularna oboljenja, među najčešćim uzrocima smrti u razvijenim zemljama.

Broj srčanih i moždanih udara, kao i oboljenja krvnih sudova je toliki da, u Americi na primjer, od njih strada više ljudi nego od karcinoma i hroničnih respiratornih bolesti zajedno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Mnoge kliničke studije su pokazale jaku relaciju između markera upale i prognoza razvoja kardiovaskularnih bolesti, navodi se u studije klinike Mejo o hroničnim upalama. Kako one tačno izazivaju infarkt i šlog još se istražuje, ali istraživači kažu da je osnov u naslagama koje se stvaraju u krvnim sudovima zbog masnoća i holesterola.

“Ove naslage organizam doživljava kao strano tijelo i kao da pokušava da ih izoluje od krvi koja protiče”, objašnjava profesor Dipak Bat sa Medicinskog fakulteta na Harvardu. “U nekim okolnostima, ta naslaga pukne, a njen sadržaj dođe u kontakt s krvlju i pokrene stvaranje tromba.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Da biste se izborili protiv hronične upale, treba da promijenite način života. Kad je riječ o ishrani, važno je smanjiti količnu šećera, a naročito fruktoznog sirupa koji se koristi u proizvodnji bezalkoholnih pića. Takođe, treba češće jesti voće, povrće, orašaste plodove kao i namirnice sa dosta vlakana i omega-3 masnim kiselinama.

Preporučuje se i redovno vježbanje kao i izbjegavanje stresa, kao i alkohola i cigareta.

Izvor: Lepa&Srećna

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts