DAN PRE KRVAVOG ZLOČINA PUKOVNIK U PENZIJI DOŽIVEO TRAGEDIJU: Dok je njegova žena spremala sahranu majci, on ubio svoju, pa sebe!

G. R. (59) presudio Zlati R. (89), a onda digao ruku i na sebe. Komšije kažu da je bio problematičan i da je pravio haos

Pukovnik u penziji G. R. (59) iz Rume u sredu uveče ubio je svoju majku Zlatu R. (89), kada je došao da je obiđe, a zatim je izvršio samoubistvo. Tela u lokvi krvi našla je Goranova ćerka, odnosno Zlatina unuka.

Ćerka našla tela

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– Iz za sada nepoznatog razloga ubio je svoju majku, a potom presudio sebi. Dan pre horora, navodno, njegova supruga odvela je svoju majku na selo, koja je inače boravila sa Zlatom tokom zimskog perioda u stanu u kom se dogodio zločin. Po dolasku u selo, njegova tašta je iznenada istog dana preminula, pa se njegova supruga nije vratila u Rumu, nego je ostala kako bi spremala sahranu – kaže Kurirov izvor:

– On je posle saznanja da mu je tašta preminula otišao kod svoje majke da je obiđe, a onda se dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Pokojni pukovnik
POKOJNI PUKOVNIKFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Izvor upozat sa slučajem navodi da se njegova ćerka jako potresla kada je zatekla oca i babu u lokvi krvi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Jedva je došla sebi i pozvala Hitnu pomoć i policiju – pričaju nam komšije. Kako navode meštani Rume, pukovnik u penziji je bio, navodno, problematičan, a u poslednje vreme je imao i odeđene psihipčke probleme.

– Znamo da ima pištolj kod sebe, ali nismo čuli pucnje, pa tako i ne znamo čime je ubio majku i sebe – kaže komšija i navodi da je G. R. često izazivao incidente.

ovde se dogodio zločin i samoubistvo
OVDE SE DOGODIO ZLOČIN I SAMOUBISTVOFOTO: KURIR
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Svi su imali strah od njega i trudili su se da ga zaobiđu u širokom luku, jer se nikad nije znalo u kakvom je stanju tog dana i šta sve može da mu padne na pamet. Incidenti su mu bili sasvim normalna pojava, i znao je da pravi haos i nekome ko mu kulturno kaže “dobar dan”. Jednom je jurio čistačicu zgrade da je tuče, jer mu se nije dopalo kako je očistila zgradu. Stanari su je jedva spasli od batina – svedoče komšije.

Maltretirao mlekarku

iza ovih vrata se odigrao pravi horor
IZA OVIH VRATA SE ODIGRAO PRAVI HORORFOTO: KURIR

Prema njihovim rečima G. R. jednom je bio brutalno pretučen. – Toliko je jednom poludeo da je maltretirao i napao mlekarku, koja drži radnju u prizemlju zgrade. Ne sećam se šta je tačno radio, ali žena nije mogla da se odbrani od njega, pa je u pomoć pozvala sina koji ga je pretukao. Međutim, ubrzo je nastavio po starom – dodali su susedi.

Lečio se u Beogradu

Psihički nije bio kako treba

Rumljani su za Kurir naveli i da se često pričalo da je G. R. depresivan i da se lečio.

– Pričalo se da psihički nije kako treba nakon rata koji je preživeo i da je čak išao na lečenje u Beograd. Navodno je imao i neku terapiju, ali to već ne znamo sa sigurnošću – kažu meštani Rume.

(Kurir.rs/B. Travica)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts