Umrla trudnica čija je slika obišla svijet nakon bombardiranja rodilišta

Trudnica  čija je slika nakon ruskog bombardiranja rodilišta obišla svijet je umrla, javlja Associated Press. Umrla je i beba.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Upravo Associated Press snimio je trudnicu na nosilima koju spasioci kroz ruševine nose do kola Hitne pomoći dok ona gladi svoj krvavi trudnički trbuh, a njezino blijedo lice odražava šok zbog onoga što se upravo dogodilo.

Ona je hitno prevezena u drugu bolnicu gdje su se liječnici borili da bi je održali na životu. AP piše da, kad je shvatila da će izgubiti bebu, povikala im je: “Ubijte me sada!”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kirurg iz bolnice rekao im je da je ona dovedena u teškom stanju, da joj je bila zgnječena zdjelica i odvojen kuk te da su je liječnici podvrgli carskom rezu kako bi pokušali spasiti bebu. Nažalost, beba nije pokazivala znakove života pa su, priča kirurg, krenuli spašavati život majke.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Više od 30 minuta smo reanimirali majku, ali nažalost nismo uspjeli. I beba i majka su umrle”, rekao je kirurg.

AP piše kako u kaosu nakon napada liječnici nisu stigli saznati njeno ime, no njen suprug i otac ipak su došli po njeno tijelo.

“Barem je netko došao po nju tako da nije završila u masovnim grobnicama koje se kopaju za sve veći broj mrtvih u Mariupolju”, zaključuje AP.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts