UKOLIKO IMATE SESTRU OBAVEZNO PROČITAJTE OVAJ TEKST: 10 RAZLOGA ZBOG ČEGA JE SESTRA NAJVEĆI BLAGOSLOV!

Ona je osoba o kojoj najviše brinete, i koju ponekad najviše mrzite. Ona je ta koja se loše ponaša, ali i koja vas drži pod kontrolom. Vi ste tu od njenog prvog dana, i ona vam je zauvek promenila život. Ona je vaš iskreni partner u svakom nestašluku, rame za plakanje kad ne možete sami, i najbolji prijatelj od kog niste očekivali da vas toliko voli. Da, ona je vaša mlađa sestra i mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja vam se ikada dogodila.

1. Ona čini da želite da budete bolja osoba. To je tvoja mala sestra i vi želite da odraste u dobru i poštovanu osobu, što znači da i vi morate da budete takvi da bi imala na koga da se ugleda. Ona vam daje razlog da budete bolji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

2. Bili ste njen prvi prijatelj, a tu vezu je teško raskinuti. Od prvog dana kada se rodila bila je kao zalepljena za vas. Bili ste njen prvi prijatelj, i pre nego što je upoznala ikog drugog, i to čini vaš odnos neverovatno jakim.

3. Ona vas čini zrelijom. Osećate se nekako majčinski kad je u pitanju vaša mlađa sestra. Vaš instinkt će je uvek štititi, i sazrećete i pre nego što treba da uradite.

4. Zbog nje ćete uvek biti mladi. Iako želite da budete njen odrasli uzor, ona će vam uvek biti podsetnik da vam treba više zabave i opuštanja. Ona takođe ima razvijeniji osećaj za stil, nego vi u njenim godinama zato obratite pažnju. Vaši najbolji prijatelji je poznaju skoro koliko i vi, pa je i oni vole. Vi ste bili njen prvi najbolji prijatelj, ali i vaši prijatelji su je zavoleli u otprilike isto vreme. Znate da imate sjajnu sestru kad vidite da vaši prijatelji ne propuštaju priliku da je zagrle pri dolasku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ona podržava vaše odluke. To ne znači da će se uvek složiti sa njima, ali kao i vaša mlađa sestra, verovaće vam da ćete uraditi najbolju stvar. Uvijek će vam pomoći. Ona možda nema dovoljno životnog iskustva kao i vi, ali ponekad može raditi u vašu korist. Ona nije napravila toliko grešaka koliko vi, a to može značiti da se ne boji da rizikuje i da će vas podstaći da donesete zastrašujuće odluke.

Daljina vam neće zasmetati. Možete otići na dugačak period, i možete da ne razgovarate tako često ali između vas se ništa neće promeniti. Nastavićete tamo gde ste stali, iako želite da ostanete u stalnom kontaktu. Zbog nje ste postali veoma dobri u davanju saveta i dobro pazite na ljude. Vaša mlađa sestra će uvek doći kod vas po savet i vi ćete biti sve spremniji i spremniji da joj ga date. Ovo iskustvo će vam pomoći da i za svoje prijatelje činite isto.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Uvek ćete osećati da ste potrebni. Svi žele da osećaju da su nekome potrebni, i da poboljšavaju kvalitet nečijeg života. Tokom godina ćete shvatiti da ćete joj uvek biti potrebni, i to će vam biti nagrada.

Ona je konstanta u vašem stalno promjenljivom životu. Ljudi će dolaziti i odlaziti iz vašeg života, veze će se završavati i sve će bledeti, ali vaša sestra ne ide nigde. Onog dana kada su je donijeli kući, vaša sestra vam je dramatično promenila život. Možda ste bili jedino dete pre nego što je došla, i možda vam je na kratko ukrala svu pažnju, ali ćete joj oprostiti. Shvatićete da vam je život promenila na bolje. Ona će postati vaš najiskreniji prijatelj i vaš najveći blagoslov.

(Izvor: Mediji)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts