Roditelji malenog Maria, koji ima 22 dijagnoze, mole za pomoć: „Nemamo više ni za osnovne potrebe“

APEL Roditelji malenog Maria, koji ima 22 dijagnoze, mole za pomoć:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

„Nemamo više ni za osnovne potrebe“ Pomozimo, svatko koliko može! Foto: Mario sa sestrom Kiarom Maleni Mario iz Bistre ima samo sedam godina i čak 22 dijagnoze, a njegova se priča već nekoliko godina pojavljuje u medijima, piše portal slobodnadalmacija.hr. Otac malenog Maria koji za dva dana slavi osmi rođendan, Niko Ujdur, javio se redakciji Slobodne Dalmacije kako bi zamolio za pomoć. Kako kaže, on i supruga rade, ali uz sve troškove koji proizlaze iz svakodnevne brige za dječaka, ne ostaje im novca za osnovne životne potrebe. image – Maleni je s mjesec dana majci na rukama doživio kardiorespiratorni arest. Tada je sve počelo – rekao je otac. Osnovna dijagnoza s kojom se danas suočava je atrofija mozga.

image
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Njegov otac kaže da je dječak smješten u Specijalnoj dječjoj bolnici u Bistri, a nakon što mu je ranije toga dana pozlilo, propisani su mu antibiotici. – Puls mu je bio 180 i povraćao je – opisao je otac stresnu situaciju koja je prethodila telefonskom razgovoru. – Nismo radno nesposobni, trudimo se i borimo, ali jako nam je teško – naglasio je Niko. – Imamo i desetogodišnju djevojčicu Kiaru. Ona je prošle godine operirala tetive, ali danas je, hvala Bogu, dobro. Ona je divna, pametna, strpljiva… – dodao je. – Dok dišem, dobro je, imam za što živjeti – zaključila je majka malenog Mareka, kako ga od milja zovu. Otac je poslao podatke i broj računa na koji građani mogu uplatiti novac, koji će obitelj iskoristiti za podmirivanje osnovnih troškova: HR9624070003232856520, OTP banka, na ime Kristina Čeh Ujdur.

Izvor: https://book.hr/roditelji-malenog-maria-koji-ima-22-dijagnoze-mole-za-pomoc-nemamo-vise-ni-za-osnovne-potrebe/

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts