Udovac odao počast preminuloj supruzi na poseban način

Shrvani udovac je odao počast svojoj preminuloj supruzi na vrlo poseban način s njihovom kćeri koja je napunila godinu dana.

Život Jamesa Alvareza se potpuno promijenio prije samo godinu dana. 

On i njegova supruga, Yesenia Aguilar, su se šetali u Kaliforniji. Ona je tada bila u 35. tjednu trudnoće, a nosila je njihovu prvu bebu, djevojčicu koju su trebali upoznati za samo koji tjedan te su bili jako uzbuđeni. 

Majka nikada nije upoznala svoju kćer

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

No, Yesenija nikada nije upoznala svoju kćer. U tragičnoj nesreći je pijani vozač udario Yeseniu kada je sletio s ceste na stazu. Majka je preminula od ozljeda, ali su liječnici uspjeli spasiti njezinu bebu koja je rođena carskim rezom. 

U jednom danu James je izgubio ljubav svog života da bi dobio drugu ljubav. 

U godinu dana od suprugine smrti James je svo svoje vrijeme posvetio oporavku od traume gubitka supruge te se usmjerio na odgoj svoje kćeri, Adalyn Rose, onako kako bi njegova supruga htjela. Tisuće ga je ljudi počelo pratiti na društvenim mrežama tijekom njegove prve godine samohranog očinstva. 

Za Adalynin prvi rođendan James je htio učiniti nešto posebno da oda počast uspomeni na svoju preminulu suprugu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Prije nesreće, dok je Yesenia bila trudna, par je imao profesionalno fotografiranje. James je unajmio fotografa da snimi sve iste fotografije, ali ovaj put s Adalyn. 

Adalyn je na tim fotografijama bila obučena u iste boje kao njezina majka prije godinu dana, a James je nosio potpuno istu odjeću kao na slikanju sa svojom suprugom. Čak su se slikali u istim pozama i na istim lokacijama. Kada je podijelio usporedne fotografije na Instagramu odmah je dobio mnoštvo komentara i podrške. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Danas je godina dana od gubitka moje supruge, ali je ujedno i 1. rođendan naše predivne kćeri“, napisao je. 

„Bilo je to teško putovanje, no išao sam naprijed s podignutom glavom“, nastavio je, „Pokušavam biti što bolji otac mojoj kćeri. Želim da moja supruga bude ponosna.“ 

Hrabri otac je pronašao način da nastavi dalje

James neprestano objavljuje na svom Instagramu da bi Adalyn za koju godinu vidjela koliko je voljena. On ujedno čini sve što može da održi uspomenu na svoju suprugu živom.

Udovac počast supruzi 1
Foto: Facebook

„Adalyn, znam da, da je tvoja mama ovdje, ona bi bila najsretnija osoba na svijetu. Bila bi jako uzbuđena zbog tvog rođendana. Zbog toga danas želim ispuniti njezinu želju i poželjeti ti najsretniji rođendan. Mama i tata te jako vole.“ 

Ovaj je hrabri otac pronašao način da nastavi dalje unatoč tragediji koju je proživio. Njegova ljubav prema Adalyn tako je snažna da ju možete vidjeti na fotografijama. 

Udovac počast supruzi 2
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts