Supruga shvatila da je muž vara, a onda mu priredila “žestoko” iznenađenje

Konobarica Jessica Morris posluživala je tek vjenčani par na kraju njihovog medenog mjeseca u restoranu brze hrane “Freebirds world Burrito” u gradu Allenu, Teksas (SAD). Nakon što im je ostavila račun, ubrzo je vidjela da je umjesto bakšiša ostavljena kratka poruka.

“Iako inače ne objavljujem slične poruke, ovo se mora pokazati. Dijelom jer je poruka histerična, a dijelom jer me uvrijedila”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Četvero ljudi sjelo je za stol te večeri kad su mi rekli da slave medeni mjesec, na što sam im odgovorila: Oh, i ja sam se vjenčala prošli mjesec, čestitam. Pretpostavila sam da su me čuli i nastavila s uobičajenim pitanjima: Šta želite naručiti…

I tako su ta gospođa Jenny i njen suprug naručili i pitali me kako se zovem. Odgovorila sam Jessica, na što su oni rekli: “Oh, ne sviđa nam se to ime. Možemo li te zvati Jess?” na što sam se nasmijala i rekla: ”Da, možete me zvati kako god želite. Odazvat ću se i na šupak (asshole)”, na što se njen suprug počeo smijati i nazivati me tim nazivom sve vrijeme dok sam ih posluživala.

poruka

Pretpostavila sam da je sve u redu jer su se sve vrijeme smijali i dobro zabavljali. Nakon što sam im ostavila račun, pozdravila sam ih. Po povratku, na jednom računu bilo je 4 dolara bakšiša, a na drugome mi je Jenny ostavila poruku. Smatrala je da ne zaslužujem bakšiš, a u poruci je pisalo: “On je moj muž, nađi si svoga. Sretno!”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

I još mi je uzela jedinu olovku koju sam imala, i to je učinila svjesno jer sam bila napomenula da imam samo jednu.

E, pa draga Jenny, želim da znaš da je konobar koji je posluživao stolove nasuprot vašem moj suprug. Kojeg sam pronašla sama i izgleda bolje nego tvoj. I vodio me na krstarenje, a ne na večeru. On se nikada prema meni ne bi ponašao tako da se uz njega osjećam nesigurno kao ti, pa da moram vrijeđati konobaricu i hraniti svoj ego.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Svejedno, daću ti životni savjet: tvoja nesigurnost slama mi srce. Imaj dostojanstva i vjere u sebe i svoju vezu sa svojim suprugom kako ne bi morala ponižavati druge da se bolje osjećaš. Pogotovo ako je riječ o konobarici koja živi od bakšiša kako bi sa suprugom mogla plaćati režije. I nadam se da ti se sviđa olovka, to je moj dar tebi. Od mladenke, mladenki.

P.S. I moj muž ti šalje poruku. Kaže da idući put možete sjesti za njegov stol pa nećeš morati brinuti o tome flertuje li ti muž s konobaricom. Možda ćeš njegov prsten uočiti prije nego moj.”

 novi.ba

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts