STAVITE OVO ISPOD JASTUKA UVEČE I ŽELJA ĆE SE ISPUNITI: Magičan trik za privlačenje ljubavi, obilja, zdravlja, sreće!

Postoje razne metode manifestovanja želja, a svaka od njih ima za cilj da vas motiviše, podstakne da se aktivirate i ostvarite svoje snove. Jedna od takvih metoda jeste sa jastukom i afirmacijama – osim što je zabavna, može biti i djelotvorna.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Da li poznajete ljude koji spavaju pored knjige ili spavaju sa nekom plišanom igračkom? Možda imaju svoje omiljeno ćebe? Umjesto toga, vi možete početi da spavate sa afirmacijama. Ideja je da zapišete jednu ili više afirmacija na parče papira i stavite ispod jastuka. Afirmacija treba da sadrži vašu želju i da bude u sadašnjem vremenu, kao da se već ostavrila.

Na primjer, ako želite pravu ljubav, možete napisati – “Ljubav stiže u moj život”, ili, ako želite više novca – “Imam potreban novac i obilje da ostvarim svaki san.” Ovo su samo primjeri, a vi možete svoju afirmaciju formirati onako kako vam najviše prija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zašto staviti afirmacije ispod jastuka? Ono što uradite čim ustanete, kao i ono što radite neposredno pred spavanje, može značajno uticati na vašu energiju, aktivnosti, ambicije, a samim tim i na ispunjenje želja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Zato uzmite list papira pred spavanje i nekoliko puta pročitajte afirmaciju, a zatim vratite papir pod jastuk. Isto učinite i ujutru. Mnogi će pomisliti zašto jendostavno ne izgovarati napamet afirmaciju, ali tajna je u fokusus – kada čitamo bolje se fokusiramo nego kada nešto izgovaramno mehanički.

Važno je da tokom izgovaranja afirmacije zaista vjerujete da je to moguće, a redovno praktikovanje ove tehnike pomoći će vam da namjeru uvijek imate na umu. Otkriće vam se načini kako možete želju ostavriti, a može se povećati i samopouzdanje i potreba da se borite.

(Sensa)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts