Srednjoškolci su nepokretnom ocu napravili kolica da može šetati sa svojom bebom

Srednjoškolci su nepokretnom ocu iz Marylanda napravili kolica. Dobio je priliku šetati sa svojim novorođenim sinom nakon što mu je mobilnost ograničena poslije operacije mozga. 

Za oca nema ništa važnije od provođenja vremena sa svojim novorođenim sinom da ga može bolje upoznati, a to je sve postalo moguće nakon što su učenici u Bullis školi u Potomacu pomogli učiteljici. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prije tri godine, Matt Tigler, školski koordinarot BTIlab-a upotrijebio je prazno mjesto u školi da stvori zajednički prostor ispunjen alatima i naprednom tehnologijom kao što je 3D printer za projekte usmjerene na empatiju. Stvorio je to za „opće dobro.“ 

„Cilj tog predmeta svake godine jest odabrati osobu ili organizaciju za koju nešto možemo napraviti, proći nekakav proces empatije i razumjeti što ta osoba zapravo treba, a onda i dizajnirati nešto koristeći alate u laboratoriju što drugi ljudi sa sličnim alatima mogu replicirati“, objasnio je Zigler. 

Muž učiteljice je imao operaciju mozga

Njihov najnoviji projekt započeo je u studenom 2020. za kolegicu učiteljicu koja je rodila dječaka u ožujku 2021. Muž učiteljice Chelsie King, Jeremy, imao je operaciju mozga prije tri godine te je imao problema s ravnotežnom zbog čega ne bi bilo sigurno da „gura kolica ili nosi svog sina“, rekao je Zigler. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Učenici su bili odlučni pomoći im te su intervjuirali obitelj upitavši ih što im je točno potrebno i što bi željeli. Glavne značajke bile su sigurnost, mogućnost kretanja i lako pripajanje dodataka. 

„Koristili smo program za 3D modeliranje, a učenici su davali svoje ideje da dođemo do nekog prototipa“, rekao je Zigler. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Razred je podijeljen u dvije skupine za testiranje dva dizajna. U jednom modelu učenici su uzeli automobilsku sjedalicu za bebe i spojili ju izravno na invalidska kolica. U drugom modelu su spojili invalidska kolica i već postojeća kolica za bebe „da se može gurati kolica ispred sebe“, dodao je. 

Kolica učenici

Učenici su oba modela dali obitelji

Učenici su oba modela dali obitelji nakon testiranja. Prema Zigleru, važno je razumjeti da takvi predmeti i prostori daju moć stvoriti stvari koje mogu pomoći ljudima, a ne samo „printati malene igračke i dekorativne stvari“ koje „nisu zaista korisne u svijetu.“ 

„Važno je prepoznati moć alata kojima se mogu stvoriti funkcionalne stvari koje pomažu ljudima“, rekao je. 

Ovo je zaista jedan vrlo suosjećajan učitelji koji je oko sebe okupio mnoge učenike da pomognu ocu provoditi više kvalitetnog vremena sa svojim novorođenim sinom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts