Majka je dva puta rodila blizance, a onda primila iznenađujuću poruku

Majka je dva puta rodila blizance – četiri sina. Deset godina kasnije je primila iznenađujuću poruku koja je razveselila cijelu obitelj.

Karen i Colin nisu tipični roditelji. Prije 16 godina je Karen rodila blizance, Lewisa i Kylea. Dvije godine kasnije je Karen bila ponovo trudna – ponovo je očekivala blizance.

Nepotrebno je reći da su roditelji imali pune ruke posla s četiri mala sina, ali je par iz Škotske u potpunosti prihvatio svoju ulogu roditelja.

Deset godina je prošlo, a onda je uslijedilo iznenađenje – rodila je blizanke.

“Još ne mogu vjerovati. Nikad nisam ni pomislila da bi opet mogli biti blizanci, mislila sam da se tako nešto meni ne može dogoditi”, izjavila je Karen.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Djevojčice se zovu Rouan i Aysla, a na svijet su žive i zdrave došle u srijedu. Sada 21-godišnji blizanci zovu se Lewis i Kyle, a 19-godišnjaci Fin i Jade.

Tri para blizanaca

Djevojčice su rođene carskim rezom i dvojajčane su blizanke, jedna je težila 2,5 kilograma, a druga 2,7 kilograma.

Iako je majka bila uvjerena kako će opet dobiti dječake, iznenadila se kad su na svijet došle djevojčice, jer nije htjela da joj doktori kažu kojeg su spola bebe. Presretnim roditeljima želimo svaki blagoslov s njihovih 3 para blizanaca.

Similar Posts