Šefica dala otkaz majci koja je javila da joj je sin bolestan

Šefica nije imala sluha za majku koja joj je poslala poruku da ne može doći na posao joj je sin završio na intenzivnoj njezi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Chrystal Reynolds Fisher zaposlena je u PS Food Martu u Michiganu. Nakon što je shvatila da ne može doći u jednu svoju smjenu, poslala je šefici poruku dva dana ranije.

Imala je jako dobar razlog za propuštanje smjene: njezin sin bio je na intenzivnoj njezi, priključen na uređaje za održavanje života.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Samo sam htjela javiti da je moj sin još uvijek na intenzivnoj njezi tako da ne mogu stići na posao dok on ne bude stabilno“, Cheryl je napisala u poruci svojoj šefici, Dawn, „Javit ću čim mu bude malo bolje kako bih se mogla vratiti na posao.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Već tužna i zabrinuta majka ostala je šokirana odgovorom koji je dobila: „Mi to tako ovdje ne radimo, shvatit ću ovo kao otkaz“.

Tako je započela frustrirajuća bitka porukama koja je završila na način koji Chrystal nikada nije očekivala. Bila je tako užasnuta da je podijelila sve te poruke javnosti – nije prošlo dugo i njezina je priča dobila mnogo pažnje.

No, Chrystal nije imala pojma da će se situacija uskoro preokrenuti…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts