Samohrana udomiteljica nije dopustila da se braća i sestre razdvoje – pa je umjesto toga posvojila svih četvero

Samohrana udomiteljica nije imala srca dopustiti da se braća i sestre razdvoje na više obitelji, pa ih je umjesto toga sve posvojila.

Melissa Servetz oduvijek je znala da želi biti mama. Bivša učiteljica s Floride nekoliko je godina radila u socijalnoj službi i izbliza je uvidjela potrebu da djeca pronađu dobar dom.

Objasnila je da je počela volontirati u jednom od dječjih domova, a onda se na kraju raspitala o posvojenju i kasnije postala udomiteljica.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

2015. godine Melissa je postala udomiteljica i od tada je udomila oko 56 djece. Njihova dob bila je od beba do male djece od 5 godina i manje. Ali posljednjih četvero djece koje je udomila bili su posebni, a kasnije su postala njena vlastita usvojena djeca.

“Bio sam samica i samo sam [kao], ‘Zašto ne? Učinimo to’, podijelila je Melissa. “‘Pokušajmo pomoći djeci koja stvarno nemaju sigurno mjesto koje bi mogli nazvati domom.’”

Melissa je mama Jade, koja ima 8, Destiny, koja ima 6, Matthewa, koji ima 4, i Emersona, koji ima 2 godine.

Melissa je prvo posvojila sestre Jade (u to vrijeme 2 i pol) i Destiny (16 mjeseci). Zatim je iz bolnice dobila Matthewa i Emersona kad su bili stari.

Četvero djece

Odlučila je zadržati braću i sestre zajedno

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Melissa priznaje da nije namjeravala biti majka četvero djece, ali je bila odlučna zadržati braću i sestre zajedno. A veza između braće i sestara je “neraskidiva”.

“Zapravo, nisam se vidjela kao samohrana majka četvero djece, možda dvoje, znate”, rekla je Melissa za Good Morning America. “Ali nisam mogla dopustiti dječacima da odu nekom drugom i budu daleko od svojih sestara. Nema šanse.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Priznaje da su i udomljavanje i posvajanje naporan put, ali ako je itko za to, neka to učini! Kao netko tko je i udomio i usvojio, Melissa je rekla da oba iskustva dolaze s usponima i padovima, napominjući da njezina djeca idu na terapiju zbog trauma koje su doživjeli u mladosti.

“Usvajanje i udomiteljstvo utječu na živce”, rekla je Melissa. “Ali u isto vrijeme znaš da nešto činiš i pomažeš tom djetetu u trenutku kada te najviše treba.”

Potiče druge na posvajanje

Ona potiče i druge samačke obitelji da razmotre posvajanje. Rekla je da su joj internetske zajednice, uz roditelje i prijatelje, odličan sustav podrške.

Više od svega, Melissa je zahvalna na svom majčinskom putu. Ispostavilo se da je to dobitno za sve!

“Ovo je bilo i meni u korist jer sam postala mama; zauvijek mama, rekla je Melissa. “Po mom mišljenju imam najbolju djecu na svijetu. Ne bih ništa mijenjala za to. Želim da zapamte da sam ih ja odabrala. Nisam ih morala odgajati, ali sam odabrala biti im mama.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts