RAZVEO SE LAZAR RISTOVSKI NAKON 42 GODINE BRAKA: Evo kako izgleda njegova sada BIVŠA ŽENA

Popularni glumački par Lazar i Danica Ristovski nakon 42 godine braka odlučili su da živote nastave odvojeno.

Neko vrijeme su sve držali u tajnosti, a onda su najbližim prijateljima rekli, a uskoro će informaciju objelodaniti u medijima, saznaje Kurir. Njihov razlaz, kako tvdri izvor blizak porodici Ristovski, dogodio se kraj prošle godine. Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima.

Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, sa osmjehom se podsjetila lijepa glumica i otkrila da se zaljubila u njegov šarm i ljepotu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Njen suprug smatra da su njihove emocija sa godinama sve jače, ali racionalnije i sa mnogo više razumijevanja.

“Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav”, istakla je Danica jednom prilikom.

1697461-danica-dragana-udovicic-ff

foto: Dragana Udovičić

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“A ljubav dobija oblik vode: tamo gdje je staviš, gdje se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lijepo”, rekla je za “Novosti”.

Oduvijek ističe da žena treba da bude odmjerena i da zna taktički gdje joj je mjesto.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo”, govorila je glumica.

Prije nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno pravilo, kog se pridržavaju od početka braka. Naime, navodno su se oni još prije mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne.

Par ima sinove Petra i Jovana, koji su u svijetu filma. Danica i Lazar dobili su unuče. Njihov mlađi sin Jovan i njegova supruga Ljiljana dobili su dijete. Par je dobio sina kome su dali ime Bogdan.

(kurir.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts