PROSLAVILA 96. ROĐENDAN, JEDNU NAMIRNICU NIKAD U ŽIVOTU NIJE JELA: Kraljica Elizabeta ne podnosi ono što BALKANCI OBOŽAVAJU

Kraljica Elizabeta nedavno je proslavila 96. rođendan, a zdrava ishrana koju konzumira, glavna je tajna njene dugovečnosti. Njen lični kuvar Daren Mekgradi kaže da kraljica jede iste namirnice posljednjih 60 godina, kao i da svi zaposleni znaju napamet njen jelovnik.

Piše se da ona ima 20 kuvhara, koji su joj predstavljali svoje jelovnike, dok je ona birala šta će jesti. Na njenom meniju su svakodnevno iste stvari, ali jednu namirnicu nikada nije želkela da proba.

Čaj i keks

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Kraljica Elizabeta svaki dan počinje čajem sa mlekom bez šećera i sa keksom. U tome uživa svako jutro i dan nije dan ako ne dobije svoj omiljeni keks i čaj.

Doručak

Nakon kupanja i oblačenja, kraljica jede doručak koji se sastoji od žitarica s hladnim mlijekom. Ponekad pojede tost sa marmeladom, dok jaja rijetko kada jede za doručak.

Ručak

Kraljica Elizabeta voli jednostavan ručak bogat proteinima i ugljenim hidratima. Glavni kuhar tvrdi da voli da pojede losos uz spanać ili tikvice, a ponekad će odabrati pileću salatu.

Čaj u popodnevnim časovima

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Dosta se pisalo o čaju u popodnevnim časovima, za koji mnogi tvrde da je kraljičin neizostavni deo u toku dana. Stručnjak za kraljevsku porodicu Kejti Nišol prepričala je da se tada, osim čaja, poslužuju sendviči s krastavcima i voćna torta.

Večera

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Za večeru je uvek rezervisana riba sa žara. Uz nju jede povrće i salatu, a njen kuvar ističe da je veoma disciplinovana, kao i da je jednostavnost u ishrani održava zdravom.

Desert

“Voli tamnu čokoladu, a što je tamnija, to bolje. Nije luda za mlečnom ili belom čokoladom”, rekao je kuvar.

Ipak, kraljica Elizabeta nikada nije probala i ne želi da proba luk bilo koje vrste, pa se ta namirnica nikada neće naći na njenom tanjiru.

(MONDO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts