PROKLETSTVO broja 67: Ista stvar POVEZUJE Rokvića, Šaulića, Aleksića i Balaševića

Njihove smrti potresle su region.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Čuveni pjevač Marinko Rokvić imao je 67 godina kada je preminuo od posljedica teške bolesti. Čini se da postoji prokletstvo, pošto su i mnogi drugi muzičari preminuli u tom periodu. Tako su nas u poslednjih godinu dana napustili gitarista Miša Aleksić, kantautor Đorđe Balašević, prije više od dvije godine u saobraćajnoj nesreći preminuo je Šaban Šaulić, a svi su u trenutku smrti imali 67 godina.

Basista rok grupe Riblja čorba Mirosalv Miša Aleksić preminuo je prošlog novembra u 67. godini. Bio je jedan od osnivača čuvenog benda, sa kojim je snimio više od 20 albuma. Mnoge poznate ličnosti bile su slomljene zbog preranog odlaska muzičara, a javno su se od njega oprostili Vlado Georgiev, Željko Joksimović, Dejan Cukić, a Momčilo Bajagić Bajaga otkazao je onlajn koncert zbog smrti svog kuma.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Cijelom regionu je 17. februara 2019. godine zastalo srce kada se pojavila vijest da je preminuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Legendarni pjevač život je izgubio u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, gdje je nastupao. Njegove pjesme još uvijek se pjevaju, a kroz njih će Šaban vječno živjeti. Neke od najpoznatijih Šaulićevih numera su „Dođi da ostarimo zajedno”, „Dva galeba bela”, „Kraljice moga srca”, „Cveta”, „Žal”, kao i mnoge druge. Od legende su se oprostile gotovo sve poznate ličnosti u Srbiji, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Cijeli Novi Sad, Vojvodina, Srbija i region u februaru su se kroz suze opraštali od čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koji je prerano i iznenada otišao. Panonski Mornar je tokom karijere snimio 12 albuma, a najpoznatije numere su „Ringišpil”, „Ne lomite mi bagrenje”, „De mol”, „Namćor” i mnoge druge. U njegovom rodnom Novom Sadu su u gradu paljene sveće, na Gradskoj kući su bila ugašena sveijtla, a njegovi poštovaoci okupili su se i ispred porodične kuće Balaševića, dok su se i ljudi iz drugih gradova širom regiona opraštali od pjevača, piše portal Objektiv.

Izvor: https://www.haber.ba/showbiz/estrada/879031-prokletstvo-broja-67-ista-stvar-povezuje-rokvica-saulica-aleksica-i-balasevica

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts