Prije 30 godine su je roditelji ostavili na pragu kuće, a sada ih je pronašla

Žena koja je napuštena od svojih tinejdžerskih roditelja prije 30 godina ih je nakon dugih godina konačno pronašla. Otac joj se javio, no majka još nije.

Aniya Smith ostavljena je kao beba, stara nekoliko sati, na pragu kuće oko 5:30 ujutro hladnog jutra 11. siječnja 1992. u četvrti Riverside u Jacksonvilleu. Pronašli su je i posvojili Lorraine Smith i njezin suprug.

Kao i svako drugo dijete, odrastajući, oduvijek je željela znati nešto o svojim biološkim roditeljima. Njezina potraga za biološkim roditeljima započela je prije 12 godina kada je napunila 18 godina.

Svi napori su bili uzaludni

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

No, svi napori od tada bili su uzaludni, a ni nakon što je njezina priča objavljena na televiziji, nije bilo odgovora i gotovo je odustala.

“To je kao osjećaj praznine koji nosiš u sebi”, rekla je Aniya Smith brišući suze. “Jednostavno ne znaš tko si.” Sada, i sama majka, rekla je, ima puno pitanja za rođenu majku, a a glavno pitanje bi bilo “Zašto si to učinila?”.

Također želi znati ima li braću i sestre ili veliku obitelj i imaju li obiteljska okupljanja svake godine i sve ono što ona nikada nije doživjela.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Smith je također napravila DNK test prije nekoliko godina, nadajući se da bi je mogao uputiti u pravom smjeru. “Toliko sam se nadala da ću ga otvoriti i vidjeti mamu, tatu, sestru, rođakinju, nešto, a kad to nisam dobila, osjećala sam se bespomoćno. Ali nešto u meni je bilo kao vatra koja mi je samo govorila, nemoj odustati”, rekla je i dodala da postoji poruka koju želi prenijeti svojoj majci.

“Zahvalna sam što me nisi pobacila. Zahvalan sam što me nisi ostavila negdje u kanti za smeće, ali samo želim znati više. Samo te želim upoznati.”

Nešto više od godinu i pol, nakon što je izašla u javnost sa svojom pričom, Aniya je uz konačno uspjela locirati svoju obitelj.

“Nitko nije znao za mene”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Bili su šokirani, stvarno šokirani kao što možete zamisliti”, ispričala je. “Nitko nije znao za mene. Nitko nije ni znao da je moja mama trudna.”

Anijin DNK test konačno je doveo do njezine polusestre, zatim do oca i na kraju do njezine majke. Otac joj se u telefonskom pozivu ispričao, rekavši da mu je iskreno i duboko žao što ju je napustio i objasnio joj okolnosti u kojima je bio s njezinom rođenom majkom u to vrijeme te njihov proces razmišljanja, s obzirom na to da su tada bili tek tinejdžeri. Međutim, još uvijek čeka da joj se javi mama.

“Sada samo želim ići naprijed. Lagala bih kad bih rekao da ne želim vezu – rekla je Smith. “Želim tu vezu. Želim na odmoru moći posjetiti obje strane svoje obitelji. I samo želim dubok odnos sa svojom braćom i sestrama,” objašnjava Smith.

Rekla je da se više ne ljuti i da uživa u prilici da upozna svoju novu, širu obitelj – dok je još uvijek uz svoje roditelje koji su je posvojili, odgajali i podržavali u potrazi za biološkim rođacima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts