VUKAO ME PO PODU I KRVNIČKI UDARAO PESNICAMA U LICE: Ispovest žrtve brutalnog nasilja, prijatelj je unakazio od batina (FOTO)

M. B. (38) kaže da ju je prijatelj V. R. (33) prošle nedelje sačekao na autobuskoj stanici u Umci i naneo joj teške povrede. Ona tvrdi i da to nije bio prvi put da je nasilan prema njoj

U početku sam se plašila da ga prijavim policiji, nisam želala da ga krivično gonim, a onda se sve desilo ponovo, još gore. Od tada živim u strahu i dok idem u policiju stalno se okrećem za sebom.

Ovako počinje svoju potresnu ispovest za Kurir M. B. (38), žena koja je prošle nedelje brutalno pretučena na autobuskoj stanici na Umci kod Beograda, kada je na nju nasrnuo muškarac V. R. (33) i naneo joj teške povrede.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Mračna ulica

M. B. je, kako nam je ispričala, nekako uspela da se istrgne, otme svoju torbu od njega i pozove policiju.

– V. R. i ja smo bili prijatelji, ja sam udata i imam dete, družili smo se ranije sve dok nije počeo da me vređa i fizički nasrće na mene. On zna gde ja radim i te večeri, prošlog četvrtka, me je pratio. Sačekao me je na autobuskom stajalištu, a kad su se vrata od autobusa otvorila videla sam ga, ali je bilo kasno da se vratim u vozilo. Tražio je da idem kod njega, ali ja to nisam želala. Nije bilo ljudi da mi neko pomogne, a taj deo gde me je čekao je bi mračan. Počeo je da me vuče i udara pesnicama u lice, nisam mogla da se odbranim. Odmah mi je uzeo i torbicu, a na ulici nije bilo žive duše da mi pomogne, samo po koji automobil koji nas nije ni video – priča nam M. B. drhtavim glasom.

1 / 3 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kako nam je ispričala, uspela je da mu otme torbu koju joj je uzeo i izvadi telefon.

– Sa telefonom sam dotrčala do prodavnice koja je imala sigurnosne kamere i odatle sam pozvala policiju. Njemu je tada izrečena hitna mera zabrane prilaska, ali samo u trajanju od 48 sati koja još nije produžena. Ja živim u strahu, okrećem se iza sebe dok idem ulicom, želim samo da sve ovo prestane i da ponovo budem sigurna – kaže M. B.

Milica Botunjac, nasilje, Umka
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ona je, kako tvrdi, prvi put pretučena od strane V. R. pre mesec i po dana na Banovom brdu, kada je bila sa kolegama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Bili smo na ručku i ja sam krenula kući po dete, a kolega koji je išao u tom pravcu se ponudio da me poveze i tada je nastala svađa. V. R. je nasrnuo na mene pesnicama, krenuo da me izvlači iz automobila. Uspela sam da se istrgnem i da pobegnem u poslastičarnicu koju drže moji prijatelji – kaže nam M.B. i dodaje:

Postalo gore

– Hitna pomoć se tada našla na licu mesta i konstatovane su mi lakše telesne povrede i na meni je bilo da li ću ga krivično goniti. Tada sam se još uvek plašila da ga prijavim, mislila sam da je to bio samo trenutak i da se neće ponavljati, bilo mi je u glavi da i on ima malo dete, da ne bi nekada povredio žensku osobu. Nisam ga prijavila tada, a onda je postalo samo gore.

Milica Botunjac, nasilje, Umka
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Prema njenim rečima, V. R. je prati i uznemirava preko telefona sa različitih brojeva zbog čega je ona gotovo svaki dan u lokalnoj policijskoj stanici.

Uplašena

Pratio mi i ranije

Prema rečima M. B., ona osumnjičenog V. R. poznaje od kraja 2021. godine i nekoliko puta je primetila da je on sklon alkoholu, ali nikada nije mislila da će to uticati na nju ili na njihov odnos.

– Prekinuli smo svaki kontakt pre mesec i po dana, a onda sam ga slučajno srela tada na Banovom brdu, kad je prvi put nasrnuo na mene. Ranije sam primetila da me prati. Nekoliko puta sam ga videla oko kuće u kojoj sam živela sa roditeljima i kako ide za mnom – kaže nam uplašeno M.B.

Povrede

Lice otečeno, podlivi

M. B. je, prepričavajući užasan događaj na Umci, za Kurir ispričala koje joj je sve povrede naneo V. R.

– Kad je počeo da me udara, prvo je krenuo pesnicama po glavi i telu, a onda je počeo i da me šutira. Pala sam, a on me vukao po betonu držeći me za trenerku i povlačeći. Imam podlive po nogama i leđima, a nos mi je od više udaraca bio potpuno krvav, a lice otečeno – ispričala nam je M.B. koja je redakciji Kurira dostavila fotografije povreda, kao i dokument o meri zabrane prilaska.

Kurir

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts