POMRAČENJA SUNCA NASTUPA 30. APRILA – OVA 4 ZNAKA ĆE BITI NAJSRETNIJA: Povećanje prihoda i ostvarenje želja

Moćno pomračenje Sunca stiže 30. aprila, za vrijeme mladog Mjeseca! Ova energija je snažna, intezivna naglašava velike promjene, uglavnom s epovezuje sa negativnim. Međutim, astrolog Angela Perl ističe – “Ne treba da se plašite pomračenja. Ono simbolizuje evoluciju, napredak, čak i ako to u početku ne vidimo. Imamo duhovni razvoj i vrlo često se život mijenja na bolje, ponekad drastično. Pomračenje Sunca je energija početaka.”

Ovo pomračenje Sunca definitivno može ostvariti želje – 4 najsrećnija horoskopska znaka očekuje pravo zadovoljstvo:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ovan

U Ovnu će pomračenje uticati na finansije. To mogu biti neočekivane finansije, neočekivane prilike, neočekivani poslovi. Ili bi to moglo biti oslobađanje od obaveza. Svoje finansije možete lako podići na viši nivo. Mogu se promijeniti stavke rashoda, može se promeniti skala prihoda i rashoda. Imaćete preispitivanje vrijednosti: šta je važno u životu, a šta nije. Jasno ćete sebi izgraditi hijerarhiju vrijednosti. Svoje finansije ćete dovesti u red, tako da ni u čemu nećete oskudjevati.

Jarac

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Teme ljubavi i zadovoljstva će ući u vaš život. Možda ćete neočekivano dobiti dodatni prihod ili saznati da vas očekuje sjajan novi početak. Mogu biti vesti vezane za djecu: promjena u školi, promjena u vrtiću ili sportskim sekcijama. Može se pojaviti novi hobi, kreativni hobi. Možda romansa, sastanak i ljubav na koju ste čekali. Sve će vam biti jasnije, koje korake na polju romantike treba preduzeti.

Ribe

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Za Ribe će glavne teme za vrijeme pomračenja Sunca biti o kontaktima, komunikaciji, stranim jezicima i puno novih informacija. Možete kupiti nešto vrijedno. Porodični događaji zahtevaju veliku pažnju, ali neka sve bude u duhu radosti. Možda će biti selidbe ili putovanja. Imaćete želju da započnete nove kurseve, proširite znaja, posebno u sferi stranog jezika, što će vam dati priliku za napredovanje.

Vaga

Vage će se baviti finansijama tokom pomračenja Sunca. To su bankarska sredstva, krediti, investicije. Sve će zavisiti od situacije iz koje ste pristupili pomračenju, moguć je kraj krize. Ali ako ste imali ulaganja u vrijeme pomračenja Sunca, onda možete dobiti neočekivani profit. Biće tu i pitanje poreza i nasljedstva. Možete u privatnim stvarima očekivati uspjeh, posebno kada je riječ o porodici.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts