Dječak (9) čudom izbjegao smrt – križ na lančiću je zaustavio metak da mu pogodi prsa

Dječak iz Argentine uspio je prevariti smrt nakon što je lančić s križem koji je nosio zaustavio zalutali metak da mu pogodi prsa.

Tiziano, 9, upucan je na pragu svoje kuće u Las Talitasu na Silvestrovo, ali je pobjegao, a njegova mama to naziva ‘čudom’.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Proslavljao je kraj godine s obitelji i igrao se sa sestrom i sestričnom kada je odjednom osjetio bol u prsima i ugledao metak na tlu kraj sebe.

Hitno je prebačen u bolnicu gdje su liječnici pronašli površinsku ranu koja je sanirana u roku od sat vremena. Njegova teta pronašla je njegov lančić s križićem na zemlji nakon što se vratio kući.

Srebrni križ je imao rupu od metka

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Srebrni križ je imao rupu u sredini u koju je ušao metak. Tiziano ga je dobio na dar od svog oca Davida (36). Dječak je rekao da je shvatio da ga je križ spasio kada ga je vidio kako pada u pucnjavi.

Dječak križ na lančiću 1
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Njegova majka Alejandra rekla je da je Tiziano blagoslov i njihovoj obitelji, rekla je: ‘Ovdje je hvala Bogu. Za nas je to čudo. Vodili smo ga u crkvu, razgovarao je s Ocem, rekao mu je da je blagoslovljen. Svašta mu se moglo dogoditi. Za nas je to čudo.’

Novogodišnje čudo

Lokalni mediji njegovu priču nazivaju ‘novogodišnjim čudom’. U međuvremenu, policija istražuje tko je ispalio metak.

Rekli su: ‘Događaj se zbio oko 22 sata 31. prosinca 2020. 9-godišnji dječak po imenu Tiziano, iz četvrti Las Talitas, prijavio se sa svojim ocem na hitnu u bolnici Baby Jesus u južnom dijelu grada s površno ozljedom prsnog koša, nanesenom vatrenim oružjem. Nakon što ga je nekoliko liječnika iz osoblja temeljito pregledavalo 48 minuta, dječak je otpušten.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts