Ples na vjenčanju je prekinulo vrištanje – mlada je osjetila da nešto nije u redu

Ples na vjenčanju je prekinulo glasno vrištanje ljudi koji su poručili bendu da prestane svirati. Jedan muškarac je na svadbi doživio srčani udar.

Pravovremene akcije mladenke i njezinih prijateljica medicinskih sestara spasile su čovjeka od srčanog udara na vjenčanju.

Mladenka, Micaela Johnson, medicinska sestra hitne pomoći, zajedno s pet svojih prijateljica koje rade kao medicinske sestre hitne pomoći u bolnici Brigham and Women’s Hospital u Bostonu, skočile su u akciju čim su ugledale čovjeka na podu kako mlatara rukama, a koji je pretrpio jak srčani udar.

“Plesali smo i čula sam kako netko vrišti bendu da prestane svirati.” rekla je Micaela.

“Nije bio odgovarajuće boje, nije pravilno disao pa su ušli unutra i obavili brzu procjenu i počeli mu raditi CPR.” objasnila je.

“Bio je kaos, ali kontrolirani kaos među nama kao grupom.” rekla je Amanda Berger, jedna od medicinskih sestara.

Medicinske sestre su muškarcu stavile defibrilator na prsa, izvele KPR i uspjele ga održati na životu dok nije stigla hitna pomoć te je odvezen u bolnicu.

Mlada kaže da čovjek ne bi bio živ. Da se srčani udar dogodio negdje drugdje. Imao je sreću da se to dogodilo na vjenčanju mladenke, okružen profesionalnim medicinskim sestrama, čija mu je pravovremena intervencija spasila život.

Similar Posts