Ovaj par je godinama bio bez djece, a onda su uslijedila dva Božja čuda

Bračni par je godinama bio bez djece, a onda su uslijedila dva Božja čuda. Oduševit ćete se kada sve pročitate.

Kayla i Allen tipičan su američki par: htjeli su dijete, ali nije išlo. Otvoreno su prihvatili mogućnost posvajanja i tako nećakinji ponudili stabilno obiteljsko okruženje, no želja za biološkom djecom je ostala.

Bojali su se da neće moći imati djece

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bili su sigurni da neće moći imati svoju djecu. Posvojili su nećakinje, kćeri Kaylinog brata, koji se nije mogao brinuti za njih. Nakon što su se obeshrabrili mišljenjima liječnika o mogućnosti začeća, prihvatili su posvajanje kao jednu od mogućnosti za roditelje.

No, nisu odustali od želje da imaju biološku djecu pa su 2016. ponovno pokušali s liječenjem neplodnosti – stimulacijom jajnika, metodom koja je moralno prihvatljiva jer pomaže prirodnom začeću i može dovesti do višestruke trudnoće.

Prva trudnoća: trojke

U 2017. već im se ostvarila želja za velikom obitelji. U početku je bilo troje djece, ali jedno nije preživjelo do kraja trudnoće. Bili su svjesni rizika koje višeplodna trudnoća predstavlja za majku i njezinu djecu. Parker i Grayson, međutim, rođeni su prerano i proveli su tri mjeseca na neonatalnoj intenzivnoj njezi. Tako Kayla i njezin suprug Allen postaju roditelji blizanaca.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

2018. Kayla je ponovno ostala trudna, ovaj put bez medicinske pomoći. Zamislite njezino iznenađenje kada joj je liječnik tijekom prvog ultrazvuka pokazao četiri točkice na ekranu koje su bljeskale.

Druga trudnoća: četvorke

To je bilo iznenađenje, budući da su višestruke trudnoće također povezane s naslijeđem, a ne samo s dobi i uzimanjem lijekova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Toliko smo godina pokušavali zatrudnjeti prirodnim putem da je vijest o četvorkama, pogotovo s činjenicom da sam i sama rođena kao jedna od trojki, bila zaista nevjerojatna”, dodaje majka Kayla.

Tako je Kayla rodila četiri zdrava djeteta: Reese, Jameson, Oaklee i Lincoln.

“Ponekad Allen i ja ne možemo vjerovati što nam se dogodilo. Proveli smo 10 godina tražeći obitelj i sada imamo veliku obitelj, koja se sastoji od osmero djece i nas!”, zaključila je Kayla.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts