OVA BILJKA RAZBIJA KAMEN U BUBREGU, TOPI SALO I MAKSIMALNO JAČA IMUNITET: Evo kako se priprema (RECEPT)

Priroda krije najbolje lijekove i rješenja za mnoge tegobe

Upravo jedan vrlo moćan lijek je i bijeli sljez. Čaj od ove biljke čini čuda za organizam i zato se decenijama koristi u tradicionalnoj medicini.

Bijeli sljez je višegodišnja aromatična biljka koja raste u vlažnim predelima Evrope, Afrike i zapadne Azije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Čaj od bijelog sljeza sadrži mnogo ljekovitih svojstava i može da pomogne u lečenju raznih bolesti. Listovi bijelog sljeza sadrže eterična ulja, tanine, fenole i sluz, dok se u korijenu bijelog sljeza nalaze još i kvercetini, avonoidi i šećeri.

Najefikasniji je u liječenju urinarnih infekcija i razbijanju kamena u bubregu. Zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, čaj od bijelog sljeza je dobar za jačanje imuniteta i za borbu protiv virusa i bakterija.

Takođe, ublažava bol u grlu, iritacije i upalu sluzokože usta i ždrela. S obzirom da sadrži velike količine biljne sluzi, čaj od bijelog sljeza je dobar lijek za suvi kašalj i za druge respiratorne probleme. Ima sposobnost da umiruje iritiranu sluznicu i da razgrađuje sekret koji izaziva kašljanje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Takođe, ovaj čaj je dobar za varenje i za liječenje upala digestivnog trakta. Čaj od belog sleza reguliše probavu i ubrzava metabolizam. Na taj način, pomaže u gubitku kilograma, a istovremeno pruža i osjećaj sitosti.

Dokazano je da čaj od bijelog sljeza može da liječi i upalu sluzokože želuca, naročito u kombinaciji sa kamilicom. Takođe, može da liječi upalu debelog crijeva, dijareju i povraćanje.

Može se koristiti i za spoljašnju upotrebu, u vidu obloga za lećenje čireva na koži, opekotina i iritiranih očiju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Korijen bijelog sljeza je najljekovitiji dio biljke, a najbolji čaj se pravi od korena mlade biljke. Nakon branja trebalo bi ga oguliti da ga ne bi napale razne gljivice koje uništavaju ljekovita dejstva. Poslije guljenja se suši i tek onda je spreman za pravljenje čaja ili sirupa.

Priprema čaja:

Čaj od sleza se priprema i pije drugačije nego ostali čajevi, jer se pogrešnom pripremom gube ljekovita svojstva.

Ovo je pravilan način pripreme: 2 kašike korijena bijelog sljeza preliti s 2,5 dl mlake ili hladne vode i ostaviti barem 1 sat, idealno 2 sata, da bi se stvorilo dovoljno sluzi. Nakon toga malo se zagrije, doda malo meda i pije tri puta na dan.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts