Otac je želio da beba kaže „tata“, a njezin odgovor je nasmijao Internet

Snimka tatinog i bebinog preslatkog razgovora zaokuplja Internet i topi srca! Otac je želio da beba kaže “tata”, a njezin odgovor je nasmijao Internet.

Kada se bebe smiju, ne možemo si pomoći da se ne smijemo s njima. Njihov je smijeh zarazan i jednostavno jako zabavan.

Nowah i njezin tata su u šetnji te se jednostavno ne mogu prestati smijati. Svaki put kada tata pita svoju djevojčicu da kaže „tata“, Nowah se počne smijati.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Ova preslatka beba tako nasmijava svog tatu. Nakon nekoliko minuta smijeha, tata je shvatio da je taj trenutak poseban i da ga ne treba ignorirati. On uživa u njezinim ludorijama te smatra da će zasigurno i drugi uživati. Bio je u pravu!

Tada je posegnuo u džep, uzeo mobitel i počeo snimati. Sada snimka njihovom preslatkog razgovora zaokuplja Internet i topi srca, a čim vidite Nowah kako se smije i vi čete se smijati s njom.

Neki od najvećih umova u povijesti su pokušavali shvatiti zašto se bebe smiju. Od Freuda do Darwina, svi su bili fascinirani idejom zašto se naši maleni smiju i što im je smiješno.

No, istraživanje koje je objavio BBC zaključilo je da se bebe smiju iz raznih razloga. Iako je Freud smatrao da se ljudi smiju drugima kako bi pokazali svoju dominaciju i položaj u društvu, ovo istraživanje pokazuje da se bebe češće smiju kada padnu, nego kada se njihovi roditelji smiju.

Istraživanje je pokazalo da je uživljavanje u igre kao što je sakrivanje lica nešto što bebe jako vole. One se ne smiju nužno zašto što im se nešto pojavljuje ili nestaje pred očima nego se smiju zašto što se vi igrate s njima.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Taj je smisao za humor definitivno vidljiv kod Nowah. Kada je tatino lice okrenuto osim kada pogleda u Nowah čini se kao da igraju nekakvu zabavnu igru.

Ona si ne može pomoći da se ne nasmije kada ju njezin otac pokuša navesti da kaže „tata“. Ona može reći „mama“ bez problema, ali ju neopisivo nasmijava kada treba reći „tata“.

Ne samo da je Nowahin smijeh strašno zanimljiv, nego je zanimljiv i smijeh njezinog tete. On je jednako zabavan kao i njegova malena djevojčica.

Poslušajte njihovu smiješnu interakciju u priloženom video. Preslatka je!

Similar Posts