Majka je na Facebooku objavila fotografije svoje dvije kćeri – nakon godinu dana doživjela je šok

April je 2012. godine dobila dva blagoslova, blizanke Sophiu i Vivienne. Kao i mnoge nove mame nije mogla dočekati sa silnim fotografiranjem svojih kćeri.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ubrzo nakon što je stigla kući fotografije je podijelila na Facebook grupi u kojem su samo mame sa blizancima, trojkama i slično. Koristila je zamjensko ime kako bi zaštitila svoj identitet i objavljivala je fotografije Sophije i Vivienne s ohrabrenjem od svih.

Sve je bilo sjajno – dok cure nisu napunile prvu godinu. Negdje tada April je dobila poruku od žene koja ju je uputila na blog jedne druge žene.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

April je zgrozila kada je vidjela da potpuna strankinja pod imenom „Ashley“ piše svoj blog i objavljuje fotografije Sophije i Vivienne koje je ukrala, i još se pretvarala da im je mama. Ashley im je dala drukčija imena – Adaya i Kamberlin i izmislila je priče uz svaku fotografiju. Čak je izmislila i medicinske slučaje koji se curicama nisu ni dogodili.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

April je bila bijesna i sa svojim suprugom Nathanom je otkrila gdje Ashley živi i zatražila od nje da ukloni fotografije. Kontaktirali su policiju no prijetnje sudskom tužbom nisu utjecali na ovu digitalnu otimačicu.

Vrijeme je prolazilo a April i Nathan su mislili da je najgore prošlo.

Nekoliko godina kasnije April je saznala da Ashley nije samo nastavila objavljivati fotografije i priče. Istražitelji su pretražili njezinu kuću i doznali još bizarniju i strašniju istinu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts