Majka je na Facebooku objavila fotografije svoje dvije kćeri – nakon godinu dana doživjela je šok

April je 2012. godine dobila dva blagoslova, blizanke Sophiu i Vivienne. Kao i mnoge nove mame nije mogla dočekati sa silnim fotografiranjem svojih kćeri.

Ubrzo nakon što je stigla kući fotografije je podijelila na Facebook grupi u kojem su samo mame sa blizancima, trojkama i slično. Koristila je zamjensko ime kako bi zaštitila svoj identitet i objavljivala je fotografije Sophije i Vivienne s ohrabrenjem od svih.

Sve je bilo sjajno – dok cure nisu napunile prvu godinu. Negdje tada April je dobila poruku od žene koja ju je uputila na blog jedne druge žene.

April je zgrozila kada je vidjela da potpuna strankinja pod imenom „Ashley“ piše svoj blog i objavljuje fotografije Sophije i Vivienne koje je ukrala, i još se pretvarala da im je mama. Ashley im je dala drukčija imena – Adaya i Kamberlin i izmislila je priče uz svaku fotografiju. Čak je izmislila i medicinske slučaje koji se curicama nisu ni dogodili.

April je bila bijesna i sa svojim suprugom Nathanom je otkrila gdje Ashley živi i zatražila od nje da ukloni fotografije. Kontaktirali su policiju no prijetnje sudskom tužbom nisu utjecali na ovu digitalnu otimačicu.

Vrijeme je prolazilo a April i Nathan su mislili da je najgore prošlo.

Nekoliko godina kasnije April je saznala da Ashley nije samo nastavila objavljivati fotografije i priče. Istražitelji su pretražili njezinu kuću i doznali još bizarniju i strašniju istinu.