Nova droga među tinejdžerima: Jedna djevojčica je već umrla

Zbog nove droge Blue Punisher koja je zavladala tržištem jedna je djevojčica već izgubila život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

13-godišnja djevojčica umrla je nakon što je konzumirala novu drogu, posebno jaku varijantu ecstasyja pod imenom “Blue Punisher”. Osim djevojčice, drogu je uzeo i 14-godišnji dječak koji se trenutno nalazi u kritičnom stanju. Nakon smrti djevojčice uhićeno je četvero ljudi.

Njemačka policija upozorila je u srijedu na novu potencijalno smrtonosnu vrstu ecstasyja, takozvani “Blue Punisher”. U relativno kratkom vremenu otkad je droga u opticaju, postala je raširena među tinejdžerima.

Što je Blue Punisher?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Izgled pilule podsjeća na plavi dijamant s ugraviranom lubanjom, inspiriran logom Marvelovog lika, The Punisher po kojemu je droga i dobila ime, a riječ je o snažnijoj verziji ecstasyja. Cijele tablete mogu sadržavati nekoliko stotina miligrama aktivnog sastojka MDMA, što je nekoliko puta više od uobičajene doze ecsrasyja, piše Focus.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Više o ovoj drogi i događajima koji su s njom povezani pogledajte u videu u nastavku.

Nakon konzumacije, droga dovodi do maštanja, društvenosti, gubitka osjećaja za vrijeme, psihoze i deluzije. Uz to, sustav upozorenja tijela je isključen. Kad se droga koristi na zabavama, dugotrajno plesanje može dovesti do ekstremnog gubitka vode, oštećenja organa ili kolapsa cirkulacije. Može dovesti i do fatalnog zatajenja bubrega te smrtonosnog cerebralno krvarenje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts