Odvjetnica skuplja plastične boce i od njih gradi kuće za siromašne

Odvjetnica Ingrid Vaca Diez iz Bolivije skuplja boce kao otpad i gradi kuće za siromašne. Do sada je sagradila nekoliko stotina kuća.

Njezin entuzijazam i kreativno razmišljanje promijenili su živote mnogih obitelji koje su do sada živjele u ekstremnom siromaštvu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nikad nije planirala postati arhitektica. Jednom joj je suprug donio hrpu plastičnih boca i ostavio ih u dvorištu ispred kuće. Tada se rodila ideja pomoći siromašnima.

Jednog dana suprug se našalio da na njihovom imanju već postoji dovoljno boca da se od njih može sagraditi kuća.

Žena se nakon ovih riječi počela pitati može li se takav plan zaista provesti. Mnogo je obitelji u potrebi koje nemaju gdje živjeti.

Odvjetnica 12 godina skuplja plastične boce i od njih gradi kuće za siromašne 1

Odvjetnica je sagradila više od 300 kuća

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ingrid nije ni shvatila koliko je velik problem djeci nedostatak stalnog mjesta za život. Žena je posjetila lokalnu školu i zamolila učenike da napišu pisma s božićnim čestitkama.

Jedna od djevojčica po imenu Claudia napisala je da sanja dom za sebe i svoje najmilije. Trenutno ona i njezina obitelj žive u kući napravljenoj od kartona i gume.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nažalost, počeo je procuriti. Ingrid je započela svoj projekt. Boce su lako dostupne i puno jeftinije od opeke. Napunite ih pijeskom kako bi postale teže.

Umjetnica gradi kuće za siromašne
Foto: en.goodtimes.my

Na taj se način također učvršćuje, a zatim koristi za izgradnju. Diez je do sada sagradila više od 300 kuća. U Boliviji gotovo polovica ljudi živi na granici siromaštva.

Ova žena neprestano dokazuje lokalnom stanovništvu da ono što je bilo nemoguće postaje moguće zahvaljujući radu i kreativnosti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts