NEMA RIBANJA: Majka iz Australije otkrila trik za čišćenje WC ŠOLJE, sada joj se žene širom svijeta zahvaljuju

Majka iz Australije podijelila je kako je očistila svoj zahod od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje.

U grupi na Facebooku, majka Lauren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Daily Mail.

– Mrzim čistiti zahod. Dvije posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u zahodu devet sati riješit će cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ljudi ne koriste zahod u tih devet sati. Htjela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren u svojoj objavi te uz nju podijelila fotografije odlične transformacije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podijelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje zahoda, ali odlična je jer nema kemikalija pa i djeca mogu čistiti s njom – komentirala je jedna majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za zahode – složila se jedna korisnica.

Similar Posts