NEKAD JE BILA KONKURENCIJA LEPOJ BRENI, PA SE NAGLO POVUKLA SA ESTRADE: Iznenadit Ćete Kad Vidite Kako DANAS Izgleda

Gordana Adamov poznatija kao Lepa Lana tresla je muzičku scenu osamdesetih, a mnogi su je smatrali i konkurencijom Lepoj Breni.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Iako je i dan danas mnogi povezuju sa balkanskom zvijezdom, ona kaže da joj to ne smeta.

– Povezivaće nas do kraja života zato što nas je Zahar stvorio i od toga se ne može pobjeći. Kada sam bila mlađa smetalo mi je poređenje zato što je svaka od nas ličnost za sebe i ako treba da imitiram bilo koga u životu onda ja nisam svoja. Nekada mi je smetalo, ali prošlo je dosta vremena i sada na to drugačije gledam- rekla je Lana za Grand.

4ack9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrjn01eqv8vodyzngy5ngfhodq5ztuwyjhkzjuzn2mwndqznzfhyzguanbnkzmczqooaighmau
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon velikog buma koji je napravila, devedesetih godina, povlači se iz javnog života usljed medijskog linča i anonimnih prijetnji, a ispričala je i koliko joj je bio težak taj period.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– U medijima se pisalo svašta, povezivali su me sa braćom Vujović, pisali su da se razvodim, da sam pobegla sa detetom, a ja sam u sretnom braku već 46 godina… Morala sam da pijem lijekove za smirenje od stresa koji sam proživjela, ali to je sada prošlost- iskrena je bila pjevačica i dodala kako da su ti naslovi bili tačni, kad-tad bi neki dolazi u vidu slika ili sličnog isplivali na vidjelo.

Danas, kaže da je pronašla svoj mir jer je prošao period koji joj nije bio drag, ali da čovek mora da bude hrabar i u zlu i nastavi dalje. Namjerava, uskoro, da snimi i nove pjesme- emotivne i vesele jer je to ono što svijetu sada fali, prenosi “Puls Online”.

Evo kako ona danas izgleda:

erwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdjn01eqv8voge1ntg1yjqynwyzmda4zgvjmjg0ztfknmzmmwrkzdkuanbnkzmczqooaieaaq
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts