NAJBOLJE, A JEFITNO, ĐUBRIVO ZA SOBNO CVIJEĆE: Od ovoga biljke rastu kao lude i bit će duplo otpornije

Kako su banane zdrave za naš organizam, tako je njihova kora vrlo povoljne za biljke. Naime, i kori od babane ima kalijuma, kalcijuma i fosfora, koji su vrlo značajni za ravoj i rast vaših biljaka.

Fosfor čini cvetove biljke lepšim, kalijum joj pomaže da se što bolje razvija, a kalcijum je jača. A od kore banane možete da napravite organski vid prihrane na tri načina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

1. SJECKANJE KORE OD BANANE

Isjeckajte koru na što manje komade i zakopajte ih u zemlju pored biljke. Kako se kora bude polako razgrađivala, tako će se zemljište obogatiti mineralima koje su neophodni za rast biljke.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

2. VODA ZA ZALIVANJE

Komade kore stavite u flašu sa vodom i zatvorite. Za jedan litar vode dovoljna je jedna veća banana ili dvije manje. Ovako pripremljenu prihranu ostaviti dva do tri dana na sobnoj temperaturi i s vremena na vrijeme promućkajte flašu. Zatim procijedite vodu iz fkaše i zalijte biljke.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Voda, koja je postala kafeno-crne boju je puna je minerala, a njom zalivajte biljke jednom nedjeljno. Takođe, biće još hranljivija, ukoliko u nju ubacite ljusku od jajeta, jer se tu nalaze magnezijum, natrijum i oko 5 % organske materije koja je od velikog značaja za kvalitet zemljišta.

3. ŠEJK OD BANANE

Oljuštene kore ostavite da se osuše i pocrne. Zatim ih sameljite u blenderu sa malo vode, kako biste dobili smjesu koja podsjeća na šejk. Sipajte šejk u zemlju, bilo da je riječ o kućnim ili poljskim biljkam

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts