BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Ovaj horoskopski znak je oličenje zla

Vole sve unaprijed da isplaniraju. Ne znaju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Cjelinu rastavljaju na najsitnije dijelove. Riječ je o Devicama.

Device teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Vole da pričaju detaljno. Ne znaju da skrate priču. Ne vole da ih neko prekida u priči. To ih jako vrijeđa.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neče zaboraviti. Setiće se šta ste im ružno uradili ili rekli pr 20 godina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Djevice su realisti. Ne umiju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svjesni realnosti. Vole da uvijek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama. Razumne su i cijene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Djeluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sa Djevicom svako gubi. Niko ne može da je pobedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Djevice znaju jako da vole. Jedan su od najvernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepoverljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričaće.

Kakva su vaša iskustva sa Djevicama?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts