MOJA ŽENA TREBA DA SE PORODI OKO NOVE GODINE

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Moja žena treba da se porodi oko nove godine, a sa druge strane moja ljubavnica želi da sa njom dočekam Novu godinu u Parizu. Ovo nam je prva”godišnjica” i želi da je obilježimo na poseban način. Iskreno mislim da to želi zbog moje supruge koja se u tim danima treba poroditi te želi da me odvoji od moje supruge u te teške dane za moju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ovo mi je prvo dijete i bukvalno me stavila u situaciju ili da budem sa njom ili da prisustvujem rođenju prvog djeteta, sina nasljednika. Par dana me ta dvojba mučila, noćima nisam mogao da zaspanem i na kraju sam morao da prelomim. Danas sam rekao mojoj ljubavnici da nam rezerviše doček Nove godine u Parizu. Nećete vjerovati šta je uradila.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nasmijala se, poljubila me i zagrlila te mi rekla da ne dolazi u obzir da na meni tako poseban dan budem tako daleko od supruge i od mog sina prvenca. Sve ovo sa Parizom bilo je kako bi testirala moju ljubav i poštovanje prema njoj. Kako me je obradovala, ali zato već imam u planu kako da oj se odužim za ovo što mi je omogućila da budem na rođenju mog sina. Vodim je za Valentinovo naravno u pariz, GRAD LJUBAVI. Mislim da nema muškarca sretnijeg od mene.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts