Planinarka je pala 215 metara niz planinu, ali kada su je spasioci pronašli nije bila sama

Planinarka je penjući se doživjela nešto grozno. Pala je 215 metara niz planinu, ali kada su je spasioci pronašli, djevojka nije bila sama.

Amelia Milling (21) je neustrašivo djevojka koja nije očekivala da će joj se dogoditi nešto loše dok se bude penjala na planinu kroz predivni državni park na Aljaski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nažalost, u životu se događaju stvari koje nekada ne možemo predvidjeti te uvijek trebamo biti spremni na najgore.

Amelia je bila gluha i ubrzo nakon što je započela s penjanjem dogodilo se nešto grozno. Izgubila je ravnotežu i pala oko 100 metara kroz snježni dio planine.

Zatim je nastavila padati još oko 100-120 m. Kada je ustala kako bi vidjela je li povrijeđena, shvatila je da nije sama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

U blizini je vidjela bijelu životinju i prvo je pomislila da se radi o vuku. Počela je paničariti, ali onda se “vuk” približio i shvatila je da životinja ima ogrlicu.

Bio je to bijeli haski koji joj je prišao pomoći. Na ogrlici je pronašla njegovo ime, Nanook. Njih dvoje su se vratili na stazu i zaustavili se kako bi tu podigli šator.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ona je kasnije saznala da je Nanook pas vodič i zbog toga je nije napuštao. Sljedećeg dana e pokušala prijeći rijeku, ali ona je bila prejaka i stalno ju je vukla pod površinu vode. Nanook ju je uhvatio za ruksak i izvukao napolje.

Nakon što je izašla iz vode, iskoristila je svoj GPS uređaj koji je obavijestio službu za planinarenje da je u opasnosti i oni su vrlo brzo došli spasiti nju i Nanooka.

Danas je živa zahvaljujući ovom predivnom psu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts