Medicinska sestra je zapjevala starijem pacijentu, svi su se iznenadili kada su vidjeli što je on učinio

Medicinska sestra je zapjevala jednom starijem pacijentu u bolnici. Jedva je pričao zbog svog lošeg zdravlja, ali je reagirao na Brendino pjevanje.

Teško je biti u bolnici, ali je još teže biti svjestan činjenice da se nikada nećete vratiti kući.

Medicinska sestra Brenda Buurstra čini sve što može kako bi pomogla svojim pacijentima, pogotovo kada nemaju mogućnost odlaska kući.

Brenda je jako dugo u tom poslu te ima svoje tajno oružje za koje nitko nije znao – do nedavno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Brenda je pazila na pacijenta Roberta Olsona. Primljen je u bolnicu jer je imao poteškoća s disanjem.

Teško je radio te se umirovio tek kada je imao 85 godina. No taj put je njegova obitelj znala da je po strani nešto opasnije kada su vidjeli Robertove simptome, rekla je njegova kćer, Roberta Lytle.

„Nismo mislili da će se ovaj put vratiti kući iz bolnice“.

Robert je završio na njezi u bolnici znajući da ne može na operaciju jer je prestar. Kada je prvi puta prevezen u bolnicu za njega je brinula sestra Brenda.

Roberta i Robert su jednog dana gledali emisiju o Patu Boone, a kada je u sobu ušla sestra Brenda, Robert ju je obavijestio da baš i ne voli tu zvijezdu, ali mu se sviđa jedna pjesma koju je njegova kćer pjevala. I zamislite, sestra Brenda je znala dio te pjesme.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Bio sam potpuno šokiran jer je imala fantastičan glas.“

Sestra Brenda je počela pjevati dio Robertove omiljene pjesme: „You Light Up My Life“. Robert je jedva pričao zbog svog lošeg zdravlja, ali je reagirao na Brendino pjevanje.


Snimka zaslona: YouTube

Budući da nije znala sve riječi pjesme, Brenda je obećala Robertu da će ih isprintati i vratiti se sljedeći dan da mu pjeva. Roberta i njezin otac nisu mogli vjerovati što se događa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Iako je morao nositi masku za disanje, njegove su se oči ozarile. Odmah se promijenio te se jako nasmiješio. Bilo je jasno da ga je ta pjesma razvedrila. Ta ga je pjesma doslovno razvedrila. Jasno je da ga je dirnula u srce.“

Roberta je snimila sestru Brendu i svog tatu u akciji. Iako obitelj nije imala nade da će Robert ikada izaći iz bolnice, on je ipak skupio dovoljno snage kako bi zapjevao sa Brendom.

Jedan tjedan kasnije, Robert se vratio svojoj kući.

„Pjevala sam pacijentima preko 14 godina, a ovo je prvi put da su me uhvatili… Pjevala sam kako bi pacijentima olakšala ostanak u bolnici jer znam da je teško. Željela sam biti u timu pozitivnih osoba, a to je ono što imamo u ovoj bolnici. Ja nisam jedina medicinska sestra koja se stvarno jako trudi. Svi se jako trudimo svaki dan.“

Roberta je podijelila snimku na YouTubeu te je postala jako popularna. Ako jako pažljivo slušate, možete čuti Roberta kako pokušava pjevati uz Brendu.

Pjesma „You Light Up My Life“ (hrv. Osvjetljavaš mi život), je pravi opis divnog djela sestre Brende za njezinog pacijenta Roberta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts