Zavela ga, ugradila silikone, popravila sebi zube, kupila automobil i pobjegla sa 2,5 miliona eura!

Stariji austrijski biznismen ostao je bez 2,5 miliona eura nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao tako da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Susi (42) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može živjeti u samoći, piše “Heute“…

Baš nedavno mu je preminula žena, a Karl je utjehu pronašao u golfu i alkoholu zbog čega je Susi očito vrlo brzo namirisala svoju priliku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Očajnom Karlu prodala je priču da je muž tuče te da nema novca za razvod, a Karl tu upada kao spasitelj i gospođi rješava problem kao od šale.
Uskoro su se preselili u krevet, a Susi postala je stalna gošća vile u Döblingeru. Par se uskoro vjenčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Coupé.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Karl je prodao svoju kompaniju 2,8 miliona eura i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa.

Sljedeći dan presretna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umjesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Slučaj je sada na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je riječ u skupom poklonu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts