“Mama, jako me boli stomak…”: Devojčica (12) otišla kod drugarice, a ono što se tamo desilo je SRAMOTNO

Ona je opisala kako se osećala kada joj je njena ćerka saopštila kako se provela kod svoje drugarice iz odeljenja

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Anonimna žena podelila je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele isksustva i traže savete. Naime, ona je opisala kako se osećala kada joj je njena ćerka saopštila kako se provela kod svoje drugarice iz odeljenja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Nedavno je moja 12-godišnjakinja išla nakon nastave direktno kod jedne devojčice iz razreda, da joj pomogne oko zadataka iz matematike. Poznajem njenu majku i imam je na Fejsbuku. Uglavnom, ćerka se vratila kući, zadržala se tamo 3 i po sata i čim je ušla u kuću, sela je za sto: “Mama, gladna sam jako, boli me stomak od gladi. ” Pitala sam je zar nisu palačinke koje je teta pravila bile fine, jer stavila je fotografiju na svoju priču na Fejsbuku – napisala je ova žena i potom prepričala kako se osećala kada joj je ćerka saopštila šta se zapravo dogodilo:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Kaže moja djevojčica: “Fino su mirisale, mene je teta zamolila da pričekam u sobi dok njena ćerka pojede”. Meni je suza krenula. Na fotografiji je bilo barem 30-ak palačinki, njih je kući troje. Da je makar jednu dala detetu, koje je kao i njeno došlo gladno nakon 6 sati nastave, ili da je barem ponudila parče hleba i putera, moje dete nije izbirljivo. Kod moje bake, majke i mene se uvek sve delilo, makar nas desetoro bilo. Kakva su vremena došla, za plakanje – saopštila je ona ovu poražavajuću činjenicu.

Kako Vi komentarišete potez ove žene koja je ostavila tuđe dete da gladuje? Da li ste, možda, prisustvovali nekoj sličnoj situaciji?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts