Majka i kćer su srele beskućnicu, nisu ni slutile što će im učiniti

Majka i kćer su prolazile kroz težak dan kada ih je iznenadila dobrota i  suosjećanje beskućnice. 

42-godišnja Joanne Anderson koja živi u Engleskoj i radi u domu za stare i nemoćne ima 6-godišnju kćer Emily koja pati od hipotireoze. 

Hipotireoza utječe na Emilyno raspoloženje te se djevojčica vrlo lako uzruja. Dok su majka i kćer bile na putu do liječnika stale su u McDonalds gdje se dogodilo nešto divno. 

Anderson je posjela Emily za stol u McDonaldsu dok je ona otišla naručiti hranu, a tada je vidjela potrebitu osobu koja ju je toliko ganula da joj je dala nešto novca koji je imala sa sobom. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Priča je mogla tu završiti, a Anderson bi u njoj bila dobra osoba koja je pomogla potrebitoj ženi, no ono što se slijedeće dogodilo mnogima je otopilo srce. 

Anderson je vidjela ženu u 20-ima koja nije imala dovoljno novca da si plati za obrok, a kasnije je saznala da je žena beskućnica. 

„Nije imala dovoljno novca za ono što je htjela kupiti pa sam joj dala oko 68 centi“, rekla je Anderson, „Imala sam nešto sitnog u torbi.“ 

Dok je Anderson naručivala hranu, došla je Emily koja je bila jako uzrujana i u suzama jer je dugo čekala na narudžbu hrane. 

Beskućnica je majku i kćer ostavila bez riječi

Tada je beskućnica prišla majci i kćeri te je vidjela da Emily ima jedan od svojih težih trenutaka, a onda je učinila nešto što je njih obje ostavilo bez riječi. Dala je Emily ostatak novca koji je imala od kupnje hrane te joj je rekla da ne bude uzrujana. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Dala je Emily novac i rekla joj ‘Ajme, ne budi uzrujana, evo nešto novčića koje možeš potrošiti u trgovini’, nisam imala riječi – ne znam kako se izraziti“, rekla je Anderson. 

Tada je i Anderson postala vrlo emocionalna jer je beskućnica trebala novac mnogo više od njih, ali joj je ipak dala ostatak novca od svoje narudžbe. 

„Bilo je nevjerojatno divno što je dala Emily svoj zadnji novac jer je moja kćer bila uzrujana“, dodala je. 

Priča koja podsjeća na siromašnu udovicu u Bibliji

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ova nas priča podsjeća na udovicu u Bibliji koja je dala svoj zadnji novac za milostinju dok ju je Isus promatrao. 

Anderson nije očekivala da će beskućnica dati svoj zadnji novac njezinoj kćeri te je bila ganuta ženinom dobrotom, a za uzvrat joj je kupila piće i sjela s njom te su pričale oko pola sata. 

Tijekom tog vremena koje su provele s njom, majka i kćer su ju bolje upoznale, a za Emily je to bila odlična prilika da nauči lekciju o dobroti prema drugima. 

Anderson je objasnila svojoj kćeri da, kada vidi nekoga tko se uzrujao u školi ili gdje drugdje, ona treba pokušati biti dobra prema njima i pokušati ih oraspoložiti. 

Majka i kćer su darovane novčiće zadržale kao podsjetnik da čak i mala dobra djela mogu svijet učiniti mnogo boljim mjestom. 

„To je vjerojatno bila jedna od najljepših stvari koje je potpuni stranac učinio za moju kćer“, rekla je Anderson, „Jer, u tom je trenutku prestala plakati te je postala vrlo sretna.“ 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts