Otac i sin plaču dok drže bebu, Bog je odgovorio na njihove molitve

Dirljiva snimka postala je jako popularna na internetu, a na njoj je snimljena emocionalna reakcija oca i sina koji nekontrolirano plaču dok u rukama drže novu članicu svoje obitelji, bebu-čudo, Giovannu. Bogu hvala što je obitelj uhvatila taj predivan trenutak na kameri. 

Dok otac i sin drže svoju novorođenu kćer/sestru u rukama, oni su preplavljeni emocijama. Razlog je u tome što je put do tog trenutka bio iznimno težak. 

Prema objavi na Instagramu, Joao se neprestano molio Bogu da ga izliječi. On i Karolinne su očajno željeli dati svom sinu Davidu brata ili sestru. Umjesto da se oslanjaju na medicinu, par se okrenuo molitvi. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Svaki su se dan molili Isusu da izliječi Joaoa i blagoslovi ih još jednim djetetom. U konačnici su sve te molitve dovele do rođenja malene Giovanne. 

Otac i sin su zahvalni za maleno čudo

Dan njezinog poroda bio je radosna prilika za cijelu obitelj, uključujući i mladog Davida. Snimka oca i sina koji plaču dok drže bebu u rukama jasno pokazuje koliko su oni zahvalni za to maleno čudo. 

„Giovannino rođenje nije samo blagoslov za našu obitelj, nego i za sve druge koji sanjaju da će jednoga dana osjetiti čudo koje samo Isus može dati“, napisao je Joao na Instagramu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Joao nije dobio odgovor na svoju molitvu preko noći. Proveo je mnogo vremena u molitvi za izlječenje koje je na kraju primio. U konačnici je to dovelo do predivnog trenutka koji je podijelio sa svojim sinom nakon rođenja malene Giovanne. 

Predivan dokaz Božje ljubavi i vjernosti

Ponosni je otac u svoju objavu ubacio i citat iz Biblije: 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Uzdah se u Jahvu uzdanjem silnim, i on se k meni prignu i usliša vapaj moj.“ (Psalmi 40,2). 

Predivna snimka i vjernost ove obitelji svjedočanstvu su mnogim srcima o Božjoj vjernosti i ljubavi. Ujedno nam ta snimka pokazuje kolika je Božja moć. 

https://www.instagram.com/p/CL_7ikLDVa4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

„A Isus upre u njih pogled pa im reče: »Ljudima je to nemoguće, ali Bogu je sve moguće.«“ (Matej 19,26). 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts