Liječnici 10 godina nisu mogli otkriti zašto je ova žena bolesna, dok u njezinu kuću nisu došla 2 muškarca i otkrila uzrok

10 godina liječnici nisu mogli otkriti zašto je žena toliko bolesna, a onda su došla dva radnika koja su trebala preurediti kupaonicu te otkrila uzrok njezinih problema.

Kathi Wilson je godinama bila u velikom problemu. Kako su godine prolazile njezino se fizičko stanje pogoršavalo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bezbrojne je sate provela u liječničkim ambulantama i čekala na dijagnozu koja nikada nije došla, dok se stanje toliko pogoršalo da je jedva hodala. Teško je patila i zbog simptoma sličnih gripi, pa je dane provodila spavajući i tako skrivala svoju fizičku i mentalnu borbu.

Zašto nitko nije mogao otkriti zašto je toliko bolesna? Tada su otkrili uzrok njezinoj bolesti koji je vrlo čest. No to nije bio rezultat nekog revolucionarnog medicinskog testa, ili genijalnog liječnika. Zapravo, dijagnoza je došla od dva muškarca koji su došli u starom kamionu.

Osjećala se kao da svakog dana umire

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Nakon 10 godina u kojima se osjećala kao da svakog dana umire, Kathi je odlučila za sebe napraviti nešto lijepo. Bilo je vrijeme da sredi svoju staru kupaonicu i preuredi je po svojoj želji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kada je trebalo početi s rušenjem, došla je skupina radnika koji su trebali procijeniti stanje kuće. Oni bi u potpunosti promijenili tuš, dodali moderne pločice, stavili novi ormarić i zamijenili bojler. Međutim, kada je ekipa došla zamijeniti stari bojler i staviti novi, našli su nešto nevjerojatno.

Tko god je postavio taj bojler 10 godina ranije, nije ga postavio kako treba. Kathi nije ni znala da je spremnik ispuštao opasan plin i trovao ju sve te godine. Kada su radnici shvatili koliko je problem opasan, kontaktirali su Kathi i rekli joj o čemu se radi. Svi su simptomi sada imali smisla!

To je odgovor za kojeg se molila 10 godina, a bilo je potrebno samo dovesti par muškarac u radnoj uniformi!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts