KREVET U SPAVAĆOJ SOBI NIPOŠTO NE SMIJE OVAKO DA STOJI: 1 Greška koju svi pravimo donosi nesreću

Da li i vi pravite ovu grešku?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prema drevnoj kineskoj filozofiji smatra se da se najbolji život kreira kada smo usklađeni sa prostorom u kome živimo. Raspored namještaja, položaj stvari i boje na zidovima mnogo govore o nama, a imaju i veliki odraz na našu energiju

Vjeruje se da Feng šui ima veliki doprinos u našem poslu, zdravlju, porodičnim odnosima i finansijama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ne treba cijeli dom prilagoditi Feng šuiju kako bismo imali sve željene aspekte, ali važno je da izbjegnemo greške koje nam kradu sreću, energiju i zbog kojih nam “ne polazi za rukom”. U ovom tekstu smo izdvojili šta je ključno za bolje raspoloženje i energiju u spavaćoj sobi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Važan je položaj kreveta u spavaćoj sobi, zbog toga što veliki dio života baš tu provedemo. Spavamo, odmaramo, čitamo, ma tu je proveden veliki dio našeg vremena. Krevet nikako ne bi trebalo da bude prislonjen uz zid na kojem su vrata od sobe. Trebalo bi da iz kreveta možete da vidite vrata, to je jedna od ključnih stvari, piše Lepa i srećna. 

Krevet treba da bude naslonjen samo jednom stranom na zid, a preporučljvo je da to bude gornji dio, gdje dolaze jastuci i glava. Ukoliko vrata ne vidite iz kreveta, postavite ogledalo da biste mogli da vidite šta se dešava sa te strane sobe.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts