KRETEN! POPIO SAM 12 PIVA, JEBIGA, DESILO SE! Vozač BMW-a smrti, pošto je mrtav pijan UBIO ČETVORO MLADIH dao izjavu od koje su se POLICAJCI SLEDILI! Ali, to nije sve što je rekao!

Nikola Mihailović (27), koji je vozeći sa 1,18 promila alkohola i 170 na sat ubio četvoro ljudi, posle udesa je izašao iz kola i rekao “da ne zna šta se desilo”

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, posle udesa je izašao iz kola i rekao “da je pio pivo i da ne zna šta se dogodilo”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Mihailović je nakon tragedije bio potpuno hladan i smiren, a očevici su ispričali da se osećao na alkohol i da ih je zaprepastio onim što je rekao. – Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga šta se desilo, a on je rekao: “Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. Jebiga, dešava se” – kaže za Kurir očevidac jezive nesreće.

Šokirao izjavom

Kako dodaje, Mihailović im je rekao da je u četvrtak čitavog dana pio alkohol, a da je potom sa svojom devojkom, njenom sestrom i drugom izašao u grad, gde je nastavio da pije. – Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafani sam nastavio da pijem. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo – rekao je navodno Mihailović. Očevici kažu da je bilo očigledno da je mortus i da je delovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvestan tragedije koju je izazvao.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Očevici pričaju i da su se začudili kada je Nikola rekao da se pre nekoliko dana ranije vratio s mora, pošto je i tamo imao saobraćajnu nesreću. – Rekao je da je na moru bio sa drugom Stefanom, koji je i kobne noći bio s njim u kolima i koji je povređen u nesreći. Rekao je da su se ranije vratili, jer je imao udes, ali znatno lakši od ovog. Ispada da se to nije desilo na letovanju, oni u četvrtak ne bi ni bili u Srbiji – kaže sagovornik.

Vozio 170 na sat

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Podsetimo, policija je posle nesreće uhapsila Nikolu Mihailovića i odredila mu zadržavanje. Alko-test je pokazao da je u krvi imao 1,18 promila, a brzina auta bila je oko 170. Podsetimo, sudar se desio kada je BMW otpozadi udario “dačiju”, koja se sa sporednog puta uključila na Ibarsku. Gurao ju je 70 metara, posle čega je “dačija” odletela u livadu. Od siline udarca oba automobila ostala su potpuno smrskana.

Đorđe Belušević
ĐORĐE BELUŠEVIĆFOTO: FACEBOOK

Poginula su trojica mladića iz “dačije” – Aleksandar Savatić (22), Đorđe Belušević (22) i Đorđe Subotić (19), svi iz Valjeva, dok je Stefan Stevanović (17) teško povređen. U BMW je poginula Katarina Ivanković (20) iz Lazarevca, inače sestra devojke Nikole Mihailovića. – U BMW su bili Mihailović, koji je vozio, njegova trudna devojka Kristina V. (23), njena sestra Katarina i drug Stefan M. Inače, vlasnik BMW smrti je Stefan M., ali je on kobne večeri prepustio volan pijanom drugu – podseća izvor.

Svedoci nesreće

POVREĐEN REKAO: NAĐI MOJE I RECI IM DA ĆU BITI DOBRO

Očevici nesreće na Ibarskoj kažu da je prizor bio kao iz horor filmova. – Jedan putnik iz “dačije” završio je na krovu. Jaukao je od bolova. Dvojica su bila prikleštena u olupini. Vozač je jedno vreme jaukao, ali je ubrzo utuhnuo. Bili su izlomljeni i krvavi, nije se znalo čija je čija ruka… Nismo smeli da ih diramo dok nisu došli Hitna i vatrogasci da ne bismo napravili još veću štetu. Kada je stigla Hitna, lekari i sestre su nam davali instrukcije. Sestra mi je govorila da mladića na krovu održavam budnog. Pokušavao sam da pričam sa njim. Nije znao da mi kaže ni kako se zove, ali je rekao: “Nađi moje roditelje i reci im da će sve biti dobro. Molim te, nađi moje!” Gledao me je još neko vreme, a potom oborio glavu. Ne znam da li je umro… – kaže očevidac.

Katarina Ivanković, poginula iz BMW
KATARINA IVANKOVIĆ, POGINULA IZ BMWFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ivankovići zavijeni u crno

IZGUBIO SAM DETE NA PRAVDI BOGA

Sagovornik Kurira kaže da je prišao da pomogne i povređenima u BMW. Kako kaže, devojka koja je preminula jedno vreme je davala znake života. – Imala je ogromnu posekotinu na glavi. Nju su morali vatrogasci da vade – priča meštanin. Preminula Katarina bila je studentkinja Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu. Njeni roditelji i brat skrhani su od bola. – Izgubio sam dete na pravdi boga – kratko je novinarima rekao Katarinin otac.

Đorđe Subotić, poginuli mladić
ĐORĐE SUBOTIĆ, POGINULI MLADIĆFOTO: FACEBOOK/ЂОРЂЕ СУБОТИЋ

Poslednja vožnja

TAKSISTA VOZIO DRUGOVE NA POZIV

Poginuli Aleksandar Savatić, vozač taksija iz Valjeva, kobne noći je radio. On je na poziv pokupio trojicu mladića – Đorđa Subotića, Đorđa Beluševića i njegovog brata od tetke Stefana Stevanovića. Nažalost, nije uspeo da ih doveze do željene destinacije, jer ih je BMW pokosio. – Savatić je skoro počeo da se bavi taksiranjem. Završio je Poljoprivrednu školu i imao je devojku. Planirali su zajednički život. Njemu je tata radio u Italiji u špediciji, a u Valjevu je živeo s majkom. Ona je jedva identifikovala sina, jer je bio unakažen – kaže komšinica. Kako saznajemo, poginuli Subotić i Belušević, kao i povređeni Stevanović, bili su komšije i prijatelji. – Ne zna se gde su kobne noći krenuli. Ujutru ih nije bilo kod kuće, a jedan od roditelja je prijavio policiji nestanak, ne sluteći šta se desilo – kaže komšinica.

Kurir.rs / Jelena Rafailović / Foto: Nemanja Nikolić / Privatna Arhiva / Ilustracija / Facebook

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts