KOJA MAJKA SA SLIKE NE DRŽI SVOJE DIJETE? Dobro pogledajte: Odgovor će otkriti nešto važno o vama!

Odgovor na ovo jednostavno pitanje otkriće vam kako komunicirate sa drugim ljudima, kako vas oni vide i šta vam je najveća mana u tome!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

1 – Nemate puno prijatelja, ali kada se vežete za nekoga, uradićete sve da oni budu srećni! Cijenite svoj lični prostor i ne dozvoljavate nikome da ga narušava. Ako se pred vama nalazi neka važna odluka, radije ćete sjediti sami i neko vrijeme razmišljati nego pozvati nekoga za savJet. Vaša porodica i prijatelji mogu da 100 odsto računaju na vas – nikada ih neće izdati. Međutim, nekada se previše žrtvujete za druge ljude.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

2 – Ako nekoga treba da saslušate – tu ste! Uvijek ste spremni da pomognete drugim ljudima i ne možete dugo da budete ljuti na nekoga. Lako upoznajete nove ljude i imate puno prijatelja. Vaše kolege vas cene. Ipak, kada vam se neko dopada, prerano se otvarate i govorite o svojim osjećanjima, a onda shvatite da ste ipak pogriješili.

3 – Vi ste mirna osoba, ljudi vole da pričaju sa vama. Vjerujete da je prijateljstvo važan deo života i zaista uživate u vremenu provedenom sa drugim ljudima. Lako postižete kompromise, čak i preobratite ljude na svoju stranu. Međutim, umijete da budete previše impulsivni pa tako čak i ako nađete najmanju manu kod nekoga, u stanju ste da potpuno prekinete odnose sa tom osobom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts