Kako spavanje u vunenim čarapama utiče na naš organizam?

Kada odemo na spavanje u vunenim čarapama, naš organizam tokom noći ima sposobnost da uspostavlja pravilnu termo regulaciju, a na taj način uspostavlja se i harmonija u međusobnom funkcionisanju mozga i ostalih delova tela.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, nošenje vunenih čarapa podstiče pravilan protok životne energije, koju kineski stručnjaci nazivaju Chi energija i sprečava da nam ta energija odlazi u nepovrat putem stopala.

Spavanje u vunenim čarapama nam pomaže da brže utonemo u san. Statistika kaže, da se sa vunenim čarapama zaspi 15 ak minuta ranije nego bez njih.

Prijatan osjećaj toplote na nogama, koje nanose vunene čarape, sprečava pojavu noćnog znojenja i napada valunga žena u menopauzi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Vunene čarape pomažu da se na stopalima zadrži njihova prirodna vlaga, naročito tokom zime, a to sprečava sušenje i pucanje kože na nogama, pogotovo ako pre spavanja na stopala nanesemo i neku hidratantnu kremu.

U vunenim čarapama, ne samo da nećete imati problema sa znojenjem stopala,već one imaju i antibaterijsko dejstvo,što isključuje pojavu bakterijskih pa čak i gljivičnih infekcija na nogama.

Kada je u pitanju spavanje u vunenim čarapama jedino o čemu morate voditi računa, jeste da trebate izbjegavati nošenje čarapa koje ste nosili preko dana…

ordinacija.tv

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts