KO JE OLENA ZELENSKA, PRVA DAMA UKRAJINE: Evo šta je poručila kad je počela invazija na Ukrajinu

Olena Zelenska smatra se jednom od najuticajnijih žena u Ukrajini.

Tokom trenutne situacije u Ukrajini svjetski mediji su se usresredili na jednu osobu, a to je predsjednik Zelenski, lider ove zemlje. Ali ko je njegova žena, a po pravilu prva dama Ukrajine koja je spletom nesrećnih okolnosti takođe dospjela u središte interesa cijelog svijeta?

Ona je Olena Zelenska (44), ukrajinska scenaristkinja i nekadašnja drugarica Zelenskog iz razreda. Iako se navodno nekada protivila njegovim političkim težnjama, sada je, kada je to važno, na njegovoj strani, njegov najbliži i najpostojaniji saveznik, tokom ruske invazije, piše magazin Tatler.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Široko popularna, Zelenska, čiji engleski je besprijekoran, smatra se jednom od najuticajnijih žena u Ukrajini. Studirala je i diplomirala arhitekturu, a kasnije je svoju karijeru preokrenula u potpuno drugom smjeru, postala je scenarista i sa suprugom osnovala produkcijsku kuću Studio Kvartal-95 za proizvodnju filmova i televizijskih serija, ali i organizaciju koncerata.

U jednom intervjuu za Vogue izjavila je: “Ja sam osoba koja nije javna. Ali nova stvarnost, biti prva dama, zahtevaju svoja pravila i ja se trudim da ih se pridržavam.”

Čvrsto stoji uz supruga i domovinu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Dana 24. februara, kada je Rusija započela specijalne vojne operacije u njenoj domovini, a njen suprug i porodica glavne mete, još je jednom pokazala ljubav prema svojoj zemlji, odmjerenost, snagu, nježnost, ali i ohrabrenje svojim sunarodnicima.

Na društvenim je mrežama tada napisala:

olena-zelenski1
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Danas neću paničiti i plakati. Biću smirena i samouvjerena. Moja djeca me gledaju. Biću pored njih. I pored mog muža. I s tobom. Volim te! Volim Ukrajinu!”, navela je u postu na mrežama, piše Zadovoljna.hr.

Kasnije je podijelila i fotografiju tek rođene bebe u improvizovanom skloništu podzemne željeznice.

“To je trebalo da se dogodi u potpuno drugačijim uslovima, pod mirnim nebom. To je ono što bi djeca trebalo da vide. Ali glavno je da su uprkos ratu na našim ulicama pored nje bili ljekari i brižni ljudi. Biće zaštićena i odbranjena. Jer vi ste nevjerovatni, dragi sunarodnici! U ta dva dana svi ste postali vojska. U metrou, skloništima, s djecom i kućnim ljubimcima (jer ni mlađu braću ne ostavljaš) – radiš svoj posao, imaš vremena da brineš za druge, da pomažete jedni drugima”, navela je tada Olena u svojoj objavi upućenoj Ukrajincima.

(MONDO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts