KO JE OLENA ZELENSKA, PRVA DAMA UKRAJINE: Evo šta je poručila kad je počela invazija na Ukrajinu

Olena Zelenska smatra se jednom od najuticajnijih žena u Ukrajini.

Tokom trenutne situacije u Ukrajini svjetski mediji su se usresredili na jednu osobu, a to je predsjednik Zelenski, lider ove zemlje. Ali ko je njegova žena, a po pravilu prva dama Ukrajine koja je spletom nesrećnih okolnosti takođe dospjela u središte interesa cijelog svijeta?

Ona je Olena Zelenska (44), ukrajinska scenaristkinja i nekadašnja drugarica Zelenskog iz razreda. Iako se navodno nekada protivila njegovim političkim težnjama, sada je, kada je to važno, na njegovoj strani, njegov najbliži i najpostojaniji saveznik, tokom ruske invazije, piše magazin Tatler.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Široko popularna, Zelenska, čiji engleski je besprijekoran, smatra se jednom od najuticajnijih žena u Ukrajini. Studirala je i diplomirala arhitekturu, a kasnije je svoju karijeru preokrenula u potpuno drugom smjeru, postala je scenarista i sa suprugom osnovala produkcijsku kuću Studio Kvartal-95 za proizvodnju filmova i televizijskih serija, ali i organizaciju koncerata.

U jednom intervjuu za Vogue izjavila je: “Ja sam osoba koja nije javna. Ali nova stvarnost, biti prva dama, zahtevaju svoja pravila i ja se trudim da ih se pridržavam.”

Čvrsto stoji uz supruga i domovinu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dana 24. februara, kada je Rusija započela specijalne vojne operacije u njenoj domovini, a njen suprug i porodica glavne mete, još je jednom pokazala ljubav prema svojoj zemlji, odmjerenost, snagu, nježnost, ali i ohrabrenje svojim sunarodnicima.

Na društvenim je mrežama tada napisala:

olena-zelenski1
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Danas neću paničiti i plakati. Biću smirena i samouvjerena. Moja djeca me gledaju. Biću pored njih. I pored mog muža. I s tobom. Volim te! Volim Ukrajinu!”, navela je u postu na mrežama, piše Zadovoljna.hr.

Kasnije je podijelila i fotografiju tek rođene bebe u improvizovanom skloništu podzemne željeznice.

“To je trebalo da se dogodi u potpuno drugačijim uslovima, pod mirnim nebom. To je ono što bi djeca trebalo da vide. Ali glavno je da su uprkos ratu na našim ulicama pored nje bili ljekari i brižni ljudi. Biće zaštićena i odbranjena. Jer vi ste nevjerovatni, dragi sunarodnici! U ta dva dana svi ste postali vojska. U metrou, skloništima, s djecom i kućnim ljubimcima (jer ni mlađu braću ne ostavljaš) – radiš svoj posao, imaš vremena da brineš za druge, da pomažete jedni drugima”, navela je tada Olena u svojoj objavi upućenoj Ukrajincima.

(MONDO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts