DEVINA NIJE PRIZNAO, A OVO JE KĆERKA MIROSLAVA ILIĆA: Završila prestižne škole, u braku s političarem – PRIRODNA LJEPOTICA (FOTO)

Kćerka Miroslava Ilića, Marija rijetko se pojavljuje u javnosti, a te rijetke prilike uglavnom su koncerti njenog popularnog oca te je mjesto u prvim redovima reflektorima obasjanih hala tradicionalno rezervisano za čitavu porodicu.

Sa suprugom Draganom Šutanovcem sa kojim je godinama u skladnom i sretnom braku Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju koji pjevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri te često voli da kaže da su ga upravo unuci podmladili.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bivši ministar odbrane i kćerka Miroslava Ilića, sudbonosno “da” izgovorili su pre više od 20 godina , a malo je poznato da je svJedok na vJenčanju svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku bio nekadašnji predsJednik Srbije Boris Tadić. VJenčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u prestižnom hotelu u Beogradu.

Posebno upečatljiv trenutak na slavlju bio je i taj kada se Tadić latio mikrofona i otpJevao hit Miroslava Ilića “Tebi, moja verna drugo”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari Kćerke Miroslava Ilića te je morao i te kako da se pomuči kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: “Kao onaj pJevač Miroslav Ilić?” Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: “Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks.” Tek onda sam saznao da je Kćerka poznatog estradnog umJetnika – ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu, podsjeća Story.

Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspjela je da bude i posvećena majka.

Prije poznanstva sa Draganom podnijela je zahtjev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dvije i po godine i kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i Dragan mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts