Katolike šokirala snimka iz Rijeke uoči Velike Gospe: “Gospe, oprosti im jer ne znaju što čine…”

Katoličke vjernike je šokirala snimka iz Rijeke uoči blagdana Velike Gospe smatrajući performans podrugljivim i neprimjerenim.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Najavljeno svečano obilježavanje četvrte godišnjice ukazanja Gospe od Supa na plaži Igralište na Kantridi, predviđeno za blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, izazvalo je različite reakcije unutar katoličke zajednice, koja je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog postupka koji se čini kao podrugljivo ponašanje prema Gospi.

“Gospe, oprosti im jer ne znaju što čine….”, “Jadni oni koji to budu išli veličati… pomolit ću se i za njih na Trsatu i molit za oprost”, “Čudnovati su putevi gospodnji. I nepredvidivi”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

“Sprdat se sa nečijom vjerom je katastrofa…i šta da netko malo popije pa vas zagnjuri jednog po jednog onda bi kukali da ste se mora napili…telci bez repa”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Pogledajte video:


Manifestacija, koja će započeti u 10 sati na blagdan Vele Gospe, tradicionalno reagira na lokalne i svjetske aktualnosti. Organizatori su ove godine istakli potrebu za kolektivnom molitvom kao putem za poticanje ljubavi, solidarnosti i zajedništva.

“Svi su dobrodošli, bez obzira na vjeroispovijest ili uvjerenja. Cilj organizatora je usmjeriti sve molitve prema stvaranju društva koje njeguje apsolutnu slobodu življenja, slavi različitost, podržava slobodu govora, a nadasve veliča i potiče ljubav, solidarnost i zajedništvo. U vremenima u kojima svjedočimo rapidnom klizanju društva prema mržnji i podjelama, odlučni smo poslati snažnu poruku o slobodi življenja, zajedništvu i toleranciji”, navode organizatori.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts