KAD NAPUNI 50, ŽENA NI U LUDILU NE SMIJE OVAKO OBUČENA DA IZAĐE IZ KUĆE: Na ove komade zaboravite! (FOTO)

Pročitajte i recite nam da li se slažete sa pravilim modnih stručnjaka

U 20-im godinama, što se tiče mode, sve je dozvoljeno, međutim zrele godine sa sobom nose i određena pravila. Ni jedan komad nije zabranjen, samo je neophodno modifikovati način na koji se kombinuje.

Ženu koju krasi dobar stil, ove komade će zaobilaziti u širokom luku:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prozirna odjeća

Kako dizajneri kažu, prozirna odjeća je namijenjena mlađoj populaciji. Žene u zrelim godinama u ovakvim komadima izgledaju isuviše vulgarno.

Ono što oni navode kao alternativu su komadi sa dijelovima koji su od čipke ili sličnog prozirnog materijala kao što su suknje sa čipkanim dijelovima, maksi suknja sa jednim prozirnim dijelom, bluza sa čipkastim rukavima i slično.

Kratke majice

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ni jedna žena ne bi smjela sebi da dozvoli ovakav komad odjeće, ma koliko dobro izgledala. Kratke majice koje otkrivaju stomak su namijenjene mlađim djevojkama. Strukirana majica je daleko bolji izbior u ovom slučaju.

Uske i iscjepane farmerke

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ženama u 50-im bolje pristaju ženstveniji modeli farmerki, kao što su pantalone dubokog kroja ili klasične pantalone sa ravnim ili malo širim nogavicama koje odlično idu uz štikle.

Previše nakita

Kako mnogi stilisti kažu, ne smije pretjerivati sa nakitom poslije 50., jer tada treba da vlada umjerenost, a pregomilavanje može samo da vam doda godine.

Da li biste nešto dodale ili oduzele sa ovog spiska? Da li moda zna za godine ili je dozvoljeno sve ono što vam se dopada, ma koliko dzajneri govorili da ne priliči vašim godinama?

(Stil.kurir.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts