ISJECKAJTE BIJELI LUK I DODAJTE OVE DVIJE NAMIRNICE: Dobit ćete moćan lijek koji će vam očistiti krvne sudove od masnoće (RECEPT)

Efikasan je i u borbi protiv starenja, u kombinaciji s najvećim prirodnim savršenstvom, medom

Poznato je da je bijeli luk moćan dodak ishrani koji se pokazao posebno snažnim u borbi protiv infekcija, efikasno štiti od patogenih bakterija, virusa i parazita otpornih na lekove, a takođe je dobar i protiv gljivičnih infekcija, a tada je najbolji kada se konzumira svjež. U kuvanom obliku je bolji za zaštitu krvnih sudova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ipak, dejstvo na zdravlje nije sve što ovo bogatsvo prirode može da nam ponudi. On je efikasan i borbi protiv starenja, u kombinaciji s najvećim prirodnim savršenstvom, medom. Kako je proleće idealno vreme da se posvetimo i nezi lica i tela, napravite ovu prirodnu mešavinu koja briše bore. Oni koji su probali tvrde da su efekti vidljivi poslije kratkog vremena konzumacije.

Sitno samljeti 10 glavica bijelog luka, i pomašajte sa kilogramom meda i sokom od 10 limuna. U staklenoj posudi ostavite da odstoji deset dana. Nakon toga dva puta dnevno, prije obroka, uzimati po jednu kašiku mješavine.

Similar Posts