“Haos ću sada u školi napraviti tresem se od nervoze” MAJKA OBJAVILA SASTAV SINA ZA KOJE JE DOBIO KECA: Pročitajte šta je mališan napisao, pa procijenite ko je u pravu

Na Instagram stranici Podgorički vremeplov objavljen je pismeni zadatak jednog djeteta koje je dobilo, narodski rečeno keca. Majka nije bila zadovoljna toim ocenom, pa je njenu molbu stranica objavila sinovljev sastav, piše Kurir.rs.

“Da li mogu da Vas zamolim da objavite jedan pismeni dječiji iz nove Osnovne škole u Budvi. Dete ima sve petice, dete koje ne uči kuci samo sto čuje na času. Imao je koronu tri nedjelje nije išao u skolu kad se vratio najbolje uradio u razredu test iz matematike.. Zbog naravno da su zaboravila djeca i da pišu, ali je pustio maštu i izmišljao jer pati za tatom ja sam samohrana majka. Prvo mu je dala dvojku na testu na kojem sam našla dve greške sada 1. Nastavnica koja bi prije svega trebala biti pedagog i psiholog – piše majka, a ovako glasi sporni sastav.

“Ja volim svoju porodicu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ja volim svoju porodicu. Moju porodicu čini moj tata, moj brat moja mama, moj pas i ja.

Ja volim svoju porodicu jer su uvijek tu za mene. Naprimer jednom sam umalo upao u rupu koja je duga dva metra, ali me je brat uhvatio. Tako da sam mu se odužio na isti način. Penjali smo se na planinu i uhatio sam i mamu i njega kada su pali. Trenutno mi tata živi u srbiji, ali se ponekad vidimo preko telefona. Ja sam srećan u svojoj porodici, svi me vole a i ja njih – napisao je dečak.

– Napisala baš kako je on napisao sa tim gramatičkim greškama. Miješao je ćirilicu i latinicu, ali to je normalno dvije godine maltene idu online.. Drže časove po pola sata djeca su prepuštena roditeljima i privatnim časovima. Haos ću sada u školi napraviti tresem se od nervoze – zaključila je na kraju majka.

Jel tebe ženo stvarno nije sramota da ovo objaviš ovdje?? Ovaj pismeni nije ni za nulu! Vjerovatno da ni ti nisi nista pismenija kad ti je ovo čudno! Ovaj plus mu je poklonjen

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Danas treba orden dati pojedinim nastavnicima i profesorima, sa kakvim sve roditeljima moraju komunicirati!

– Znači, danas roditelji prave haos po školama, jer su im djeca nepismena, lijena i nemaštovita…

– Ostavi mama fb i instagram i uzmi dijete za šaku i provežbaj kući pisanje, obzirom da je online nastava

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Ajde mama odmori, valja ponekad i koja jedinica.

– Popij nešto obraza ti, nagrdićeš nekog. Čist primjer zašto nam djeca izrastaju u nasilnike i nerazumne ljude.

– Budite realni, i ovo 1+ je previše.

– Da, nastavnici su krivi što ti je dijete nepismeno, kako ne. Evo sad bi trebalo svaka njihova ocjena da se izloži sudu javnosti.

– Miješa ćirilicu i latinicu? Kec ko kuća. Stop mama medvedima, razmaziše decu – poručuju joj u većini ljudi na stranici, mada ima i onih koji su na njenoj strani, ali njih je mnogo manje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts