1 PODATAK JE ŠOKIRAO JAVNOST: Evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković! (FOTO)

Novak Đoković imao je samo sedam godina kada je odlučno izjavio da želi da bude najbolji teniser svijeta. Na tome je vrijedno radio, pa je škola ostala u drugom planu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ipak, završio je osnovnu Bora Stanković u beogradskom naselju Banjica, a uporedo sa Teniskom akademijom Nikole Pilića kao tinejdžer je pohađao Sportsku gimnaziju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Jasno je da srednju školu nije mogao da završi onako kako to čine ostali, „obični“ učenici. Zbog obaveza i putovanja na turnire bio je „vanredan slučaj“ i dolazio je samo kada je trebalo da polaže ispite.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

No, u toj istoj instituciji upoznao je 2005. godine ljubav svog života.

Poslije Osnovne škole Drinka Pavlović u centru Beograda, Jelena, tada Ristić, koja je ozbiljno trenirala atletiku, nastavila je svoj obrazovni put u Sportskoj gimnaziji. Kasnije je u Milanu upisala Bocconi, jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, gdje je studirala „Business administration“, a potom završila i master. Kako joj to nije bilo dovoljno, jer smatra da nikad nije dosta znanja i obrazovanja, 2011. odbranila je doktorat na smjeru „Luxury Management and Services“ Internacionalnog univerziteta u Monaku. Zahvaljujući svim ovim diplomama, Jelena Đoković danas upravlja Fondacijom koju je osnovala sa suprugom, pšiše Stil.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts